У вівторок, 25 серпня, стало відомо про те, що на Донбасі трагічно загинув український військовий. Причиною назвали необережне поводження зі зброєю.

Про це повідомляє 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого в соціальній мережі Facebook.

"Командування частини повідомляє про трагічну смерть старшого лейтенанта Володимира Рудика. За результатами попередньої службової перевірки воїн помер у результаті необережного поводження зі зброєю", - йдеться в повідомленні.

Командування бригади висловило співчуття рідним і близьким військового.

"Шановні, всі, хто тут рветься висловитися щодо своєчасності повідомленням... Здається, чітко написано: "За результатами службової перевірки". Навіть якщо ви вмієте проводити такі речі блискавично, ми щиро не бажаємо вам проводити їх в таких випадках... Коментарі бажаючих показати свою недоречну обізнаність або якимось чином спекулювати на смерті нашого побратима, будуть видалятися. Дякую за розуміння", - додали в коментарях.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Командування частини повідомляє про трагічну смерть старшого лейтенанта Володимира Рудика. За результатами попередньої...

Geplaatst door 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого op Dinsdag 25 augustus 2020

скріншот коментаря

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вдова загиблого на Донбасі снайпера і багатодітна мама взялася за зброю: "Хто крім нас?".

Як повідомляв портал Знай.uа, волонтерка з Франківська оплатила десятки операцій пораненим героям – допомогли пластикові кришечки.

Також портал Знай.uа писав, що ветеран АТО із Запоріжжя зняв фільм про військову дружбу і жахи Донбасу.