У Канаді прості рибалки стали свідками вельми цікавої події. Рибалки злякалися глибоководної істоти, яка потрапила до них в мережі. Очевидці заявили, що велика невідома риба нагадувала качкодзьоба: плавники її були схожі на крила, а ніс було зроблено "неначе з гуми".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню телеканалу CBC.

Знахідку принесли на місцевий рибний завод, де також не змогли визначити вид цієї дивної риби. Тоді один з рибалок звернувся по допомогу до користувачів соцмереж. Виявилося, що дивна страшна істота це насправді носата химера.

Носата химера, фото: CBC
Носата химера, фото: CBC

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Такі риби мешкають на глибині понад 200 м і вкрай рідко зустрічаються. Крім того, чоловік був вражений тим, що ця риба була отруйною: спеціальний шип на спині химер служить їм для захисту від інших хижаків.

Біолог Керолайн Мірі в коментарі CBC Radio заявила, що вчені мало знають про історію та поведінку цих підводних істот. Вона також зазначила, що рибалкам пощастило, оскільки тварина могла травмувати їх отруйним шипом, якби була витягнута з води живим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, рибалка вивудив з річки зубастого монстра і остовпів: "Як русалка!".

Як повідомляв Знай.uа, на Львівщині відкриють рай для рибалок - спініг, вудки та наживка мають бути готові.

Знай.uа писав, справжній небезпечний монстр забрався в квартиру простих українців: тіло налічує понад 20 члеників з отрутою.