Внаслідок прориву теплотраси Ставки в Голосіївському парку в столиці наповнилися окропом з дивним запахом.

Про це повідомила киянка Ольга Омельченко на Facebook.

Вона зазначила, що подібне відбувається не вперше. Риба в ставках вариться живцем, від води виходить пар, повітря просякнуте задушливим запахом. Очевидці підозрюють, що у воді і випарах присутні хімікати.

На місце подій за викликом прибула оперативно-слідча група поліції, яку те, що відбувається теж обурило. Вони відзначили, що випаровування викликають кашель і можуть нести серйозну небезпеку для здоров'я городян. Небайдужа мешканка столиці так само зателефонувала в Голосіївську адміністрацію і районне відділення "Київзеленбуду".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За номером "101", куди також звернулася Ольга, повідомили, що відбувається плановий злив гарячої води в дощову каналізацію. Оскільки безпосередньо в озеро ніхто не ллє хімікати, МНС не має повноважень що-небудь зробити.

У коментарях до посту місцеві жителі додали, що в зимовий час часто відбувається подібне. Деякі засумнівалися в тому, що злив води дійсно плановий, так як в будинках навколо парку з'явилися оголошення про відсутність гарячої води через аварію.

Нагадаємо, раніше у Борисполі вулиця після зливи перетворилася на болото: "Кому грязьову ванну?".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Гарячу воду зливають прямо в озері:"її занадто багато".

Також "Знай.uа" писав, що хозяйський "талант" Кличка показали одним фото: "тріснуло!".