Овен:

З цього дня для вас починається біла смуга. Вирішаться проблеми, які ставили вас в глухий кут. Давні конфлікти згаснуть самі собою-людина сама піде на примирення. Все почне складатися на вашу користь. Але не слід розцінювати це як індульгенцію для ліні — скоріше, це знак для вас починати рухатися до своїх цілей.

Телець:

28 серпня можна розслабитися, не приймати ніяких важливих рішень, а краще взагалі влаштувати собі вихідний. Виспіться, побудьте наодинці з собою, поміркуйте про важливе. Суєту і шум зовнішнього світу залиште за дверима свого затишного будинку. Зробіть прибирання, займіться творчістю, можете запросити поговорити по душах хорошого друга. Нехай цей день буде максимально розслабленим і спокійним для вас.

Близнюки:

У п'ятницю у вас з'явиться шанс проявити себе як великодушну людину. Комусь може знадобитися ваша допомога - не відмовляйте. На цей день не варто планувати ділові зустрічі. Любовні розчарування будуть вами переноситися з працею. Зросте ймовірність загострення хронічних захворювань на нервовому грунті. Ймовірно відновлення старих серцевих прихильностей.

Рак:

Сьогодні не найкращий день для спілкування зі старшими, батьки стануть наполягати на своєму, переконувати їх марно. Ви будете особливо привітні і привабливі. Несприятливий день для активності в справах, натиску, завзятості в досягненні мети. Будьте обережніше стриманіше у фінансових справах.

Лев:

Енергії у вас сьогодні хоч відбавляй. Можливо ви дійсно отримаєте гроші і навіть не в одному місці. Радісним і корисним виявиться спілкування зі старшими родичами, з друзями. Сприятливі підприємництво і торгівля

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Діва:

Сьогоднішній день-найкращий фон для ділових поїздок і переговорів. Не виключено, що підведуть ті, на кого ви сподівалися. Сміливо проявляйте ініціативу, висувайте на розгляд колег і начальства свої ідеї та пропозиції. В голову прийдуть плідні ідеї.

Терези:

На службі сьогодні вам слід бути вкрай обережним і уважним. У другій половині дня суворіше дотримуйтесь дієти. Успішною буде інтелектуальна і творча діяльність, яка надихне вас новими ідеями. Добре підуть справи у банківських службовців.

Скорпіон:

День сприятливий для будівельників, для зайнятих у сферах техніки і послуг. Якщо ви водите машину, будьте уважні на дорозі. Сьогодні надовго не втрачайте дітей з уваги, щоб не загубилися або не накоїли Бід. Страждаючим хворобами шлунка рекомендується виключити зі свого меню солоне і гостре. Варто побільше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю.

Стрілець:

Сьогодні ви будете надто дратівливими, повністю підкоритеся мінливому настрою. На вечір можна запланувати похід до перукаря. Судячи з усього, родичі вашої другої половини звернуться до вас сьогодні за порадою і допомогою. Добре підуть справи у комерсантів.

Козоріг:

На сьогодні варто запланувати зустріч з представниками державних контролюючих інстанцій. Нарешті принесе плоди справа, яку Ви вже вважали зовсім згубним. Страждаючим хворобами шлунка рекомендується виключити зі свого меню солоне і гостре. Сприятливі підприємництво і торгівля.

Водолій:

Сьогодні слід подбати про безпеку - своєї і близьких, так як зростає ймовірність отримати травму. Все, що буде відбуватися, піде Вам на користь, яким би дивним не здавалося на перший погляд. Можлива зустріч з людиною, з яким ви колись були пов'язані по роботі і не бачилися дуже давно. Хочеш не хочеш, а доведеться розщедритися, адже всього не заплануєш.

Риби:

Сьогодні чекають незаплановані витрати. Можливі приємні пригоди. Чим складніше ваше завдання, тим краще ви її реалізуєте. Ви зможете зробити багато намічених справ.