Жінка звинувачує чиновників у незаконному захопленні майна благодійного фонду, а також перешкоджанні в роботі некомерційної організації, яка займається допомогою незаможним громадянам регіону.

‼️‼️‼️ ГАЙДАЙ ОТОБРАЛ ГУМАНИТАРНУЮ ПОМОЩЬ, КОТОРАЯ ПРЕДНАЗНАЧАЛАСЬ МАЛООБЕСПЕЧЕННЫМ ‼️‼️‼️ Сегодня тысячи пенсионеров,...

Geplaatst door Юлия Погорелова op Vrijdag 28 augustus 2020

"Сьогодні тисячі пенсіонерів, інвалідів, багатодітних та малозабезпечених сімей, залишилися без засобів до існування через істеричні дії однієї недоумкуватої людини. Співробітники поліції, не маючи на те ніяких законних підстав, вилучили фуру з усім її вмістом, що доставляє гуманітарну допомогу в Луганську область. Всі документи в повному порядку. Підставою для вилучення гуманітарної допомоги і транспорту послужило нібито розслідувана поліцією кримінальна справа про підготовку до підкупу виборців на майбутніх місцевих виборах. Однак, не на камеру кажуть, що виконують замовлення губернатора. Так товариш Гайдай вирішив помститися Сергію Шахову за протест проти скасування виборів на частині територій підконтрольних Україні Луганської та Донецької областей, де вибори Президента і до парламенту в 2019 році благополучно пройшли", - заявила Юлія Погорєлова.

Вона нагадала, що фонд Сергія Шахова займається благодійною допомогою вже більше 10-ти років. Видача гуманітарної допомоги малозабезпеченим жителям Луганщини проводиться цілий рік, крім періодів виборчих кампаній. Виборча кампанія місцевих виборів почнеться тільки через два тижні і зараз немає юридичних перешкод для роботи фонду. Але, навіть після старту кампанії, ні сам Сергій Шахов, ні фонд його імені не будуть суб'єктами виборчого процесу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Наш фонд працює в дуже непростих умовах військових дій, в самому неблагополучному регіоні країни. Ми допомагаємо людям, яким більше ніхто не допомагає. Ми співпрацюємо з міжнародними місіями та іншими благодійними організаціями. Перешкоджаючи роботі фонду, губернатор шкодить не Сергію Шахову, а сотням тисяч простих людей», - повідомила Юлія Погорєлова.

Нагадаємо, 25 серпня, виступаючи з трибуни Верховної Ради, народний депутат Сергій Шахов зажадав відставки губернатора Луганщини Сергія Гайдая, звинувативши його в спробі позбавити конституційного права 500 тисяч жителів Луганської та Донецької областей, де з ініціативи чиновника ЦВК скасував проведення місцевих виборів.