Овен

Сьогодні Вам можуть повернути борг або зробити цінний подарунок. Ви можете досягти непоганих творчих успіхів. Можлива важка розмова з начальством, який врешті-решт піде Вам на користь і сприятиме зміцненню вашої репутації. Великий шанс знайти покровителя або спонсора.

Телець

День додасть рішучості Вашим діям. Звістка, яка сьогодні прийде до вас, стане вельми несподіваною і радісною для всіх домочадців. Можливі незаплановані доходи, проте майже все доведеться витратити на дітей або на підготовку до майбутнього від'їзду у відпустку всією сім'єю. Захоплений і довга праця - ось символ сьогоднішнього дня.

Близнюки

Сьогодні ви зможете почати будь-яку складну справу. Не виключено несприятливе звістка або несприятливий збіг обставин. Сьогодні Вам не вдасться піти від неприємної серйозної розмови. Ймовірно романтичне знайомство з людиною здалеку.

Рак

Сьогодні вас чекають фінансові втрати-все через вашу надмірну самовпевненість. Нарешті принесе плоди справа, яку Ви вже вважали зовсім згубним. Вам не вдасться піти від неприємної серйозної розмови. Приділіть більше уваги дітям.

Лев

Сьогодні у вашому організмі трапиться загострення інтуїції і почуття гумору. Залишається лише позаздрити тим, хто виявиться поруч з вами, нудьгувати вам не доведеться.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Діва

Сьогоднішній день може виявитися для вас надзвичайно дорогим. Врятувати від цієї напасті зможе вчасно приспіла дружня допомога, так що непогано б заздалегідь заручитися чиєюсь підтримкою.

Терези

Наведіть відносний порядок в мізках - вони вам сьогодні знадобляться. Ваша допомога буде потрібно при вирішенні якоїсь неординарного характеру завдання.

Скорпіон

Сьогодні, перш ніж говорити щось, що може мати наслідки в майбутньому, зупиніться і подумайте. Нині Ви можете зробити досить дорогу помилку.

Стрілець

Чим би ви не займалися сьогодні, вам буде супроводжувати удача. Секрет криється у вашій уяві, чим більше різнокольорові ваші мрії, тим краще ви будете себе почувати в реальному світі.

Козоріг

День обіцяє вам душевну рівновагу, сприяє заходам по зміцненню здоров'я. Лінь і неуважність можуть звести нанівець всі ваші досягнення. Віддайтеся фантазіям, і ви не пошкодуєте. Фортуна благоволить конструкторам і архітекторам.

Водолій

День буде напруженим з самого ранку. Любовні розчарування будуть вами переноситися з працею. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Увечері чекайте приємних гостей.

Риби

День буде відзначений високою активністю. Уникайте натиску і надмірної наполегливості в спілкуванні з коханою людиною. Сьогодні надовго не втрачайте дітей з уваги, щоб не загубилися або не накоїли Бід. Страждаючим хворобами шлунка рекомендується виключити зі свого меню солоне і гостре. Не варто розслаблятися! Вам необхідні сьогодні воля і розум.