Напад клопів в метро налякав пасажирів не на жарт. Інцидент стався у метро міста Харкова.

Відповідну інформацію було оприлюднено Telegram-каналом "Народний Ревізор", який збирає споживчі скарги, в тому числі таких, які стосуються протиепідемічних заходів в магазинах.

Читайте Знай в Google News!

"Напад клопів в метро. Кілька днів тому на платформі станції метро "Пушкінська" дівчина присіла на лавочку. Через хвилину вона відчула, що щось колить в ногу, а коли подивилася на ту саму лавочку, у неї відняло дар мови", - йдеться у повідомленні.

Клопи, фото: Телеграм / Народний ревізор
Клопи, фото: Телеграм / Народний ревізор

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

На наступний день, коли нога опухла і почервоніла, пара підійшла до контролера станції і пояснила ситуацію, але та відправила зі скаргами до поліцейського. Поліцейський же сказав: нічого страшного, це комарі.

Наступного дня дівчина знову пішла перевірити виправили ситуацію чи ні. Природно, клопи як жили в крамниці, так і продовжують жити і кусати пасажирів метро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, м'ясом і не пахне: "Ашан" продав покупцеві консерви з грудкою коров'ячої вовни.

Як повідомляв Знай.uа, тернополянам впарили огидне м'ясо, може знудити - глисти в подарунок.

Знай.uа писав, у Варусі українця вразили антисанітарією: ходять без масок і плюють на пакети.