Українські військові продовжують дотримуватися режиму припинення вогню. Бойових втрат та поранень серед бійців немає.

Ранкове зведення щодо ситуації на Сході опубліковано на фейсбук-сторінці Операції об'єднаних сил.

За словами Ярослави Зоріної, речниці командування ОС, станом на 7 годину ранку 30 серпня ситуація в районі проведення операції повністю під контролем підрозділами Об'єднаних сил. Режим тиші з боку українських військових не було порушено. Сили противника порушили режим припинення вогню двічі:

"Так, вранці зі сторони тимчасово непідконтрольної Ужівки противник проводив інженерні роботи в бік наших позицій поблизу населеного пункту Водяне. А по обіді, російсько-окупаційні війська здійснили неприцільні постріли зі стрілецької зброї неподалік Зайцевого. Постріли були провокативними, тому вогонь у відповідь наші воїни не відкривали,"

- говорить Ярослава Зоріна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ярослава Зоріна, скріншот: Facebook

"Від початку поточної доби, 30 серпня, на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів зберігалася тиша, обстрілів з боку противника не зафіксовано. Серед наших захисників немає бойових втрат і поранень.
Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки," - зауважила речниця командування Об'єднаних сил.