Черговий скандал через маски стався у відомому супермаркеті АТБ. Інцидент стався у місті Запоріжжя. Останнім часом через масковий режим у громадських місцях скандали через дотримання правил українцями - не рідкість.

Відповідну інформацію було оприлюднено Telegram-каналом "Народний Ревізор", який збирає споживчі скарги, в тому числі таких, які стосуються протиепідемічних заходів в магазинах.

Читайте Знай в Google News!

"Черговий скандал через маски. Все почалося з того, що працівники супермаркету попросили покупця надіти маску. У відповідь чоловік почав сперечатися з персоналом і переходити на особистість. У якийсь момент у охоронця не вистачило терпіння на сперечання і він викликав підмогу. Чим все закінчилося, дивіться на відео. # Запоріжжя, "АТБ" на космосі", - йдеться у повідомленні.

На відео чутно, як покупець в АТБ відмовляється надягати маску, бо немає такого закону, а працівники наполегливо вимагають дотримуватись протиепідемічних заходів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як важливий аргумент, чоловік каже, що на Новій пошті йому дали маску безкоштовно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, м'ясом і не пахне: "Ашан" продав покупцеві консерви з грудкою коров'ячої вовни.

Як повідомляв Знай.uа, тернополянам впарили огидне м'ясо, може знудити - глисти в подарунок.

Знай.uа писав, у Варусі українця вразили антисанітарією: ходять без масок і плюють на пакети.