Жорсткого карантину в Україні більше не буде, тому всі, хто цього боїться, можуть зітхнути із полегшенням. Про це в ефірі каналу "Україна 24" сказав очільник парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Читайте Знай в Google News!

За його словами, якщо трапиться друга хвиля коронавірусу, влада не буде йти за сценарієм повної зупинки економіки (як це було навесні). Причина - на це просто немає ресурсів, щоб просто всіх посадити вдома і платити допомогу.

"Точно не хочемо йти по локдаун-сценарію, як це було на самому початку. Вважаю, що це було правильно, але ж ви самі бачите, як це сильно відобразилось на малому і середньому бізнесі, на сервісному бізнесі і другу хвилю такого закриття люди точно не витримають. І держава немає таких ресурсів, щоб посадити всіх вдома і платити їм допомогу", - зазначає Арахамія.

Арахамія, кадр з відео
Арахамія, кадр з відео

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тому, за словами Арахамії, бізнес буде працювати, як і працював, єдине, що може змінитись - це жорсткішими стануть правила дотримання протиепідеміологічних заходів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом Китайський вірус закрив перед породіллями двері пологового будинку: "Лікарі на самоізоляції"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві хворий китайським вірусом вчитель може закрити на карантин всю школу

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові коронавірус пробрався в дитячий садок, батьки в жаху