Міністерство охорони здоров’я України оновило список держав "червоної" і "зеленої" зон, який визначає необхідність самоізоляції чи здачі тесту після повернення з-за кордону.

Читайте Знай в Google News!

Дані щодо епідеміологічної ситуації у країнах опубліковані станом на 30 серпня. З-поміж курортних країн, які приймають українців, згідно з новим списком, до "червоної зони" увійшла Хорватія. Згідно з даними Урядового порталу, "червоними" залишились Албанія і Чорногорія.

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

У "зеленому списку" залишилися Словенія, Єгипет, Туреччина та Болгарія. Перевірити умови в'їзду до країн, які впускають українців, можна за інтерактивною мапою МЗС.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Україна включає до "червоного списку" держави, де кількість нових випадків на 100 тисяч населення за останні 14 днів перевищує аналогічний показник в Україні.

Усі прибулі до України з "червоної зони" зобов'язані або піти на 14 днів на ізоляцію, або впродовж доби здати ПЛР-тест, або приїхати на територію України вже з готовими результатами тестування, зробленого не пізніше як за 48 годин до моменту перетину кордону. Іноземці при в'їзді повинні мати поліс медичного страхування.

Крім того, минулого тижня Україна заборонила в’їзд іноземним громадянам до 28 вересня - за винятком окремих категорій.

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, названо ймовірну причину обстрілу автобуса під Харковом: "Лють і несправедливість"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь