Концертний директор Віктора Павлика Катерина Реп´яхова стала його дружиною буквально кілька місяців тому. 26-річна леді пішла під вінець вперше. Для 54-річного співака це вже четвертий шлюб. Дізнайтеся, які безграмотні пости пише любителька всього дорогого, вишуканого, європеїзованого.

Біографія

Дата народження: 13 червня 1994 року.

Знак Зодіаку: Близнюки. За східним гороскопом: рік Дерев'яного Собаки.

Національність: українка.

Віросповідання: православна.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вік: 26 років.

Захоплення: подорожі. На своїй сторінці у соцмережі Інстаграм дружина Віктора Павлика написала пост: «Якось так вийшло, що в цьому році ще не було місяця, у якому я б не відвідала іншу країну. Звичайно, цей факт мене шалено надихає на нові досягнення. Але зараз не про це. Це літо для мене офіційно - найкраще літо в моєму житті ... »

І це - незважаючи на коронавірус. На те, що багатьом довелося відкласти поїздки через пандемію або фінансові труднощі через карантин, що виникли. У іншому посту вона зізнається, що на море або в будь-яку подорож їй хочеться більше, ніж що-небудь. І розповідає про свої уподобання.

Наприклад, у Туреччині вважає за краще відпочивати в Бодрумі, оскільки, за її словами, «Бодрум більш європеїзований, він дорожчий. Від цього контингент людей відразу ж відрізняється. Тут 80% відпочиваючих - турки. Наших набагато менше, звичайно це не може не радувати».

Такі висловлювання говорять про те, що дівчина не любить українців. І зараховує себе до вищої, елітної касти, якщо можна так сказати. Дівчина зізнається, що в житті керується трьома принципами: жити у кайф, оточувати себе красою, робити вибір на користь щастя.

Влітку 2020 го року 54-річний зоряний чоловік Катерини Реп´яхової першим привітав її з 26-м днем народження. Дівчина любить писати у соцмрежах про те, що щаслива із Віктором Павликом, незважаючи на велику різницю у віці: «Не можу передати, як мені приємно, коли пишуть дівчата, у яких також велика різниця».

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

Сім'я, особисте життя

Дитинство і юність пройшли у місті Дніпро. Тут вона народилася й виросла. Батьки: мати - Лариса Реп´яхова. Після закінчення школи поїхала вступати до Києва. Із того часу мешкає у столиці.

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

Сімейний стан: одружена. Чоловік: Віктор Павлик. Діти: у пари немає спільних дітей. Для співака це вже четвертий шлюб. Перша дружина Лідія народила сина. Він - музикант, його звуть Олександр. Від другої дружини Світлани є дочка Христина. Від третьої, Лариси Созаєвої, - син Павло.

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

На жаль, він помер ву 21-річному віці. Юнак пішов із життя через хворобу 7 серпня 2020 року. Саркому виявили у 2018-му. 2 роки хлопець боровся за життя. Однак боротьба із раком виявилася безуспішною. Про це писали ЗМІ.

Катерина Реп´яхова ділилася співпереживання співака із приводу втрати сина на своїй сторінці у Instagram-stories. Стан музиканта, за її словами, було «нестабільним». ЗМІ писали про те, що незважаючи на операцію й інтенсивну хіміотерапію, врятувати сина співака медикам так і не вдалося.

Віктора Франковича Павлика Катерина Реп´яхова зустріла відразу після закінчення університету. Із того часу її життя кардинально змінилася. У шлюбі з 29 травня 2020-го року. Оголосили про це у соцмережі Інстаграм 10 червня 2020 року. Про це писали відкриті джерела. З датою пара визначилася у листопаді 2019-го. Тоді ж, 4.11.19 р. купили обручки.

Із попередньою дружиною Ларисою співак прожив 25 років. Нова дружина розповідає про погрози із боку екс-благовірної. ЗМІ повідомляють, що, зі слів молодої дружини Віктора Павлика, Лариса почала погрожувати колишньому чоловікові судом після того, як нова дружина розповіла громадськості подробиці про лікування Павла, 21-річного сина зірки.

На момент, коли дитина була ще живою, Віктор Павлик дбав про онкохворого сина. Він возив його до лікарні, купав і носив на собі, - говорила нинішня дружина. Катерина Реп'яхова казала про це у інтерв'ю. Однак таке одкровення не сподобалося Ларисі. І вона, за словами нової дружини, почала загрожувати новій сім'ї. Про це пишуть відкриті джерела.

На весільній фотосесії 26-річна наречена була одягнена у кремовусукню. А наречений у особі Віктора Павлика - у темний костюм. На розпис пара обрала собі білі брючні костюми. Вони збиралася зіграти весілля у середині серпня.

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

Освіта

Після закінчення школи у Дніпрі вступила до Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Кар'єра та бізнес

Свою трудову діяльність розпочала за часів студентства. Адміністратор, студія йоги.

Після знайомства із Дмитром Карпачова почала їздити по всій Україні, організовуючи майстер-класи найвідомішого психолога країни. За 3 роки взаємодії остаточно зміцнилася. І Віктор Павлик у неї повірив. Стає концертним директором зірки.

У одному із постів на сторінці соцмережі Катерина Репяхова зізнається, що чекала спочатку від Віктора Павліка матеріальної допомоги й підтримки. А після зміцнення свого професійного іміджу подякувала співаку-чоловікові, що той не поспішав їй допомагати. З її слів, тоді б вона не зустріла Діму. А не зустрівши Діму, не була б зараз тим, ким є.

Компромат і чутки, останні новини

Катерина Реп´яхова любить ділитися своїми планами й почуттями у соцмережах. Вона мріє про відпочинок і багато їздить різними країнами, позиціонуючи себе як блогер. Дівчина любить викладати пости із фото подорожей із різних країн.

Виявляється, дата весілля, запланована на середину серпня, переноситься зовсім не тому, що 7-го серпня 2020 року не стало сина Віктора Павлика. За словами Катерини Реп´яхової у одному із постів на її сторінці у Інстаграм, доля весілля залежить від карантину.

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

В умовах пандемії подружжя поспішило перенести весілля. Адже хоче відзначати її за кордоном. Вона написала: «Так само для нас важливо, яке фінансове становище буде у наших гостей, а це залежить від того, на скільки швидко ми всі дійсно зможемо приступити до своїх робіт. Якщо весілля перенесемо - нову дату розсекречувати не будемо. »⠀

Втім, багато постів Катерини Реп´яхової не подобається її передплатникам. Між іншим, вони ще й безграмотні. Коли дружина Віктора Павлика відпочивала із мамою у Болгарії, то по приїзду написала, що їй там дуже не сподобалося. Дівчина опублікувала фото на тлі «міста мільйонерів» Світи Влас. За її словами, це місто скрасило її перебування у «слабкій» Болгарії.

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

Дружину зірки звинуватили у тому, що вона живе розкішно. Адже фактично не вважає звичайних людей за людей. І віддає перевагу лише привілейованим готелям. Деякі передплатники пишуть їй гнівні відгуки із цього приводу: «...Необхідно хоча б трохи думати про людей, як вам здається, «нижчих сортів», вони теж люди ...»

У відповідь дружина зірки пише, що свій «шикарний спосіб життя» вона заслужила. І відповідає: «У мене є багато проблем у житті й навіть боргів, не думайте, що мені все падає з неба. Просто моє життя - у моїх руках!»

Однак Катерина Реп´яхова, певно, забула, як написала: «До Туреччини я спочатку не хотіла їхати, у дешеву Туреччину. Так як останні кілька років відпочиваю у шикарній Туреччини, від €2000.

Я розуміла, що приїду ву слабку Туреччину й буду тільки засмучуватися через все. Я не подумала про те, що у Болгарії може бути ще гірше. Я розуміла, що тут буде слабенько, але не розуміла, що настільки».

Тут ми бачимо розпещену дівчину, яка висловлює невдоволення із приводу оточення. Їй не вистачає розкоші й надмірностей. До речі, вона любить викладати пости у соцмережі у мереживній білизні або напівоголеному вигляді.

І каже ЗМІ, що у чоловіка є звичка, яка її дратує - робити їй зауваження, що недоїдає за столом. Зазначає, що у цей момент благовірний схожий на «людей радянського часу».

І розповідає передплатникам про свій автомобіль Smart. Дівчина написала про це цілий пост. Каже: «...шалено люблю свою малютку, щаслива, що у мене є саме вона. У іншому пості розповідає про те, що мріє подарувати на честь 60-річчя чоловіка.

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

Вона публікує ув соцмережі фото із Віктором Павликом. І пише зізнання щодо того, що мріє піднести йому на ювілей «Ренж Ровер». Про це повідомляють відкриті джерела.

Розпещена безграмотна кохана Віктора Павлика пише у соцмережі Інстаграм й про недоліки чоловіка: «Він вважає, що жінці достатньо однієї курточки на зиму, я вважаю мінімум три і ще плюс шуба».

Крім того, що блогерша, безграмотна, вона ще й брехунка: «Із взуттям теж саме, він вважає що вистачить двох пар на сезон, ну а в мене їх хоча б 5-6». І зізнається, що зараз Віктор Павлик не реагує так гостро.

Катерина Реп´яхова частенько ховає від благовірного нові речі й непомітно пізніше одягає. Потім каже: так це ж старе, ти що забув?»

Зізнається, що не вміє рахувати. Як дружина не любить готувати, прати. Коли у неї немає настрою готувати, чоловік завжди сам щось приготує. Та й свої речі пере тільки сам. А ось всіма фінансовими питаннями у родині керує Катерина Реп´яхова. Вона пише: «ВП точно не знає яку суму ми заробили за місяць (йому це не цікаво), а я знаю».

Фото

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм
Катерина Реп´яхова: біографія і досьє, компромат, скрін - Інстаграм

Відео

Посилання

Фейсбук

Інстаграм - на момент виходу публікації серед її передплатників було 50,1 тис. осіб.