Овен

Сьогодні вас чекає занепад життєвих сил і творчої енергії. Виключіть зі свого меню м'ясо, замініть його овочами. Відкладіть вирішення будь-яких фінансових проблем, не підписуйте ніяких документів. Вдало складуться любовні та сімейні відносини.

Телець

Гороскоп на 2 вересня говорить, що Тельці в цей день будуть на висоті. Увага оточуючих їм забезпечено, тому варто приготуватися до нього. Можливі несподівані зустрічі і знайомства.

Близнюки

2 вересня обіцяє Вам затишок і спокій для душі і тіла. Справи, які ви собі запланували, будуть вирішуватися без зайвої суєти і приносити максимальну винагороду. Якомога більше уваги приділіть сьогодні другій половинці-спільне проведення часу і затишні розмови по душах не тільки зміцнять вашу зв'язок, але і піднімуть настрій. Також корисні спілкування і прогулянки з домашніми тваринами. Їх мила безпосередність навчить вас дивитися на світ по-новому

Рак

Щоб здоров'я було міцним і не підводило, користуйтеся підказками, які дає вам ваше тіло. День варто присвятити тому, щоб позбутися від зайвого стресу, викреслити з життя дратівливі вас фактори. Сміливі рішення дозволять вам нарешті знайти гармонію і спокій в душі, хоча даватися будуть не легко. Зірки радять вам сьогодні менше працювати і більше відпочивати.

Лев

Сьогодні можна цілком розраховувати на успіх у справах. Не виключено, що Вас розчарують дії близьких людей. Родичі допоможуть влаштуватися на цікаву і прибуткову роботу. Варто побільше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Діва

День хороший для ділових починань. Не давайте необдуманих обіцянок, не потурайте своїм бажанням. Судячи з усього, родичі вашої другої половини звернуться до вас сьогодні за порадою і допомогою. Успішним виявиться звернення до органів влади.

Терези

День маленьких пустощів і великих вчинків, навіть зірки не знають, чим він закінчиться! Астрологи радять обмежити коло спілкування людьми, з якими ви добре ладите. Заспокойтеся, поспіх, суєта, зайві хвилювання можуть закінчитися повним провалом надій і очікувань.

Скорпіон

Можлива криза самооцінки, піддадуться переосмисленню відносини зі значущими людьми, коханою людиною. На поточних справах це не відіб'ється. Все буде йти за планом, і бажано не пропускати приходять можливості і надходять пропозиції.

Виключайте авантюри, зупиняйтеся на тому, що має під собою конструктивну основу. Приділіть увагу збору необхідної інформації, налагодженню зв'язків. Можуть активізуватися грошові питання.

Стрілець

Цей день обіцяє і везіння, і проблеми. У кожного свої обставини, які сьогодні повинні видати певний результат. Шлях до мети може виявити певні перешкоди. Або у вас не вистачає коштів або фізичних ресурсів, щоб виграти конкуренцію. Життя може підводити вас до вибору, який не подобається, але зніме частину переживань і навантаження.

У чомусь може допомогти симпатія, протекція впливової людини, ваш талант подобатися і привертати увагу. Знайдіть опору в мудрості іншої людини, не пропустіть хорошу пораду.

Козоріг

У Козерогів може спостерігатися плутанина в службових питаннях і дрібні неприємності з транспортом. Ймовірно, що складеться ситуація невірного розподілу фінансів. Зірки застерігають вас від прийняття важливих рішень. Краще відкласти поїздки за кордон і рекламні заходи.

Водолій

У Водоліїв очікується масштабний успіх у всіх напрямках життя, якщо вони проявлять витримку, спокій і концентрацію. Положення зірок і планет відкриє перед вами перспективи в матеріальному відношенні. Увечері можна очікувати того, що ще недавно здавалося недосяжним - заохочення від начальства.

Риби

Риби можуть необачно відкрити коханій людині свої справжні бажання, наважившись заявити про готовність перейти на новий рівень відносин. Головне-дочекатися чітких підтверджень і готовності від протилежного боку. Запасіться терпінням і не форсуйте події.