23-річна командир відділення морської піхоти Христина з позивним "Самара" зі зброєю в руках захищає Маріуполь від бойовиків вже третій рік.

Читайте Знай в Google News!

Всього рік тому Христина була простим помічником гранатометника, а нещодавно вона стала командиром відділення. Бійці пишаються своїм молодим командиром і зазначають, що вона – перша на навчаннях і перша йде в бій, передає ТСН.

Христина "Самара", фото armyinform
Христина "Самара", фото armyinform

"Самара" розповіла, що хоче дослужитися до генеральського звання або хоча б до командира бригади.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Я країну свою захищаю... Я для них командир. Своїх командирів я сама прошу не робити мені поблажок, треба щось зробити - я піду і зроблю. А підлеглі слухаються", - поділилася Христина.

Один з військових з її відділення, який на фронті вже шість років, спочатку здивувався, коли командиром його відділенням призначили дівчину. Але зараз запевняє, що "Самара" багатьом офіцерам дасть фору і називає її своїм найкращим безпосереднім командиром за всю війну на Сході України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, двоє українських захисників отримали опіки під час гасіння лісових пожеж під Луганськом. Від потужних загорянь страждає близько 950 га лісу.

Як повідомляв портал Знай.uа, діти військовослужбовців, які загинули на Донбасі захищаючи Україну, розповіли про своїх героїв.

Також портал Знай.uа писав, що на Донбасі українські захисники ведуть боротьбу на два фронти, під окупантами навіть земля горить.