Міністерство освіти і науки України на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook опублікувало пост, в якому йдеться про школи і початок навчального року.
Читайте Знай в Google News!
Користувачі інтернету раз у раз описують те, що підготовка навчальних закладів до роботи в умовах адаптивного карантину "провалена". Тому було журналістами програми "Ранок з Україною" відправитися в один з навчальних закладів — ліцей "Гармонія".
Вони перевірили, як працює середній загальноосвітній навчальний заклад, в якому навчається близько двох тисяч дітей. Було встановлено, що в ліцеї відкриті три евакуаційних виходів, за допомогою яких хотіли вирішити проблему скупчення людей біля центрального входу. Однак діти за звичкою йдуть до головного входу. Крім цього, деякі уроки відбуваються на вулиці, а в класах вчителі користуються щитками.
У коментарях до публікації написали: "Міністерство освіти і науки, молодці! Окремі експерти маніпулюють думками укранців, то пошлемо журналістів з України(їх хтось взагалі дивиться ?) у школи, журналісти-чесні, журналісти - не маніпулятори. Цікаво те, що батькам заборонено заходити в приміщення школи, а журналістам чомусь можна. Або МОН заради гарного кадру дозволило піддавати життя і здоров'я дітей небезпеці?"
У відповідь на останнє запитання відповіли, що журналісти виконували свої повноваження згідно із законодавством.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, військові літаки США над Україною: у Пентагоні пояснили, чому їх бомбардувальники прилітали до Криму.

Як повідомляв "Знай.ua", бацька догрався? Лукашенку загрожує Міжнародний суд за порушення Конституції.

Знай.ua писав, під Запоріжжям розстріляли автобус з людьми, кілер сидів у засідці: крики і кров по всій дорозі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще