Овен

Сьогодні астрологи радять не довіряти інтуїції-високі шанси того, що можна неправильно зрозуміти її підказки. Найкраще покладатися на логіку і здатність міркувати, тверезо оцінюючи ситуацію з усіх боків.

Телець

Сьогодні будьте обережні: велика спокуса пуститися берега, що може вдарити по кишені. На ниві особистого життя день принесе духовну кризу, але ближче до вечора з'являться шанси переглянути ставлення і змінити своє майбутнє.

Близнюки

На особистому фронті чекають несподіванки, але зірки кажуть, що вони будуть приємні. Можливо, хтось зізнається вам у коханні. У професійній сфері краще поводитися обережно, уникаючи конфліктів-вони можуть скінчитися погано, аж до звільнення.

Рак

Спілкування, до якого будуть схиляти вас оточуючі, нав'язуючи телефонні розмови і листування в месенджерах, користі не принесе, а час і енергію відбере. Краще зосередьтеся на корисних завданнях.

Лев

У цей день слід бути обережними-вас з великою ймовірністю спробують обдурити. Не робіть великих покупок, не випробовуйте Фортуну граючи в азартні ігри або лотерею. Можливо Пропозиція швидкого і легкого заробітку, з яким до вас звернеться малознайомий чоловік – не погоджуйтеся на нього, не роздумуючи, швидше за все, воно виявиться не таким вже вигідним.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Діва

Чи не найсприятливіший день, щоб починати нові справи або приймати важливі рішення. Краще займіться завершенням старих проектів. Зважаючи на неможливість об'єктивно оцінити всі фактори - як позитивні, так і негативні – будь-яке рішення, прийняте в цей день, може виявитися помилковим, тому краще від нього утриматися.

Терези

Відмінний день, щоб зайнятися розвитком відносин не тільки особистого плану, а й робочого. Сміливо знайомтеся з новими людьми, зміцнюйте давні зв'язки і контакти. Можете вирушати у відрядження і різні поїздки-отримаєте багато позитивних емоцій. Добре починати нову справу.

Скорпіон

6 вересня вас можуть відвідати смутні думки, тривоги і навіть страхи. Намагайтеся не піддаватися ілюзіям, звабам і не вірити обіцянкам малознайомих людей. Цей день краще провести в спокійній атмосфері і в приємній компанії. Увечері приділіть увагу коханій людині.

Стрілець

6 вересня ваші мрії будуть збуватися, тому сміливо проявляйте свої бажання. Але не варто забувати і про те, що необхідно буде докласти максимум зусиль для того, щоб все збувалося. Сьогодні ви можете з легкістю домогтися намічених цілей, тому не лінуйтеся, інакше пропустіть свій шанс.

Козоріг

Сьогодні зірки гороскопу дають Козерогу парадоксальний Рада: не вкладати всю душу в те, чим вона займається. Навіть якщо Козеріг– палкий ентузіаст своєї справи, сьогодні їй краще працювати в автоматичному «конвеєрному» режимі, підходячи до вирішення завдань з чисто технічного боку. "Не ускладнюй!"- девіз сьогоднішнього дня. Справа в тому, що будь-які спроби Козерога повноцінно включитися в роботу навряд чи щось поліпшать, а ось збити з пантелику можуть. Що ж, іноді чим простіше, тим краще, і сьогодні-саме такий день.

Водолій

Сьогодні Водолії будуть легко знаходити з оточуючими спільну мову. Завдяки своїй прокинулася комунікабельності, Водолії зможуть без праці залагоджувати справи, на які в інший час вони витратили б весь дар свого красномовства – причому без гарантії результату. Так що не втрачайте час, Водолії! Розкажіть всім навколо про свої ідеї, заручіться підтримкою - і ви здивуєтеся тому, як швидко і легко, виявляється, можуть просуватися найсерйозніші справи

Риби

6 вересня вам необхідний хороший відпочинок, щоб відновити сили і зарядитися позитивними емоціями. Якщо такої можливості немає, тоді приділіть час тільки самим палаючим справах. Намагайтеся вечір провести якомога спокійніше і тільки в приємній компанії