Овен

Тиждень обіцяє принести багато клопоту, але всs клопоти будуть приємними. Можливо, вам належить збиратися в подорож до моря (на те він і оксамитовий сезон), або змінити роботу на більш прибуткову і цікаву. На особистому фронті теж не все так просто — зірки показали високу ймовірність зміни партнера. Старі відносини, можливо, зжили себе, а в нові захочеться пірнути з головою. Цей сонячний осінній тиждень принесе вам зміни, і можливо, переоцінку життєвих цінностей. Будьте готові до руйнування зони комфорту і виходу у великий, барвистий і яскравий світ.

Телець

Настає період умиротворення і спокою. Подібно до того, як спадає жар літа, ваше життя також входить в спокійну, розмірену колію. Буде корисно провести час на природі, якщо у вас є дача, їдьте ловити промені бабиного літа. Сприятливі вилазки з сім'єю або коханою людиною на озеро, в ліс словом, єднання з природою вам дуже показано. Зі спорту краще, якщо захоплюєтеся, Кінний або плавання в басейні, можна зібрати компанію друзів і пограти у фрісбі. Гарний час для переїзду. У професійному плані заглибитеся в не завершені раніше завдання, щоб виконати їх з повною відповідальністю і віддачею, і більше про них не переживати. Роздайте борги. Входьте в осінню пору з чистою душею і совістю. У самотніх Тельців є шанс зустріти свою половинку.

Близнюки

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Близнюки, тиждень обіцяє бути дуже прибутковою і ефективною, тому вам належить ударно попрацювати. Відповідальність і комерційна жилка допоможуть збільшити доходи. Вам будуть потрібні лідерські якості, щоб повести за собою колектив. Зросте повага до вас, до вашої думки будуть прислухатися. Дотримуйтесь раціонального початку і не піддавайтеся емоціям, навіть якщо дуже хочеться. На любовному фронті можливі тертя і непорозуміння між вами і партнером. Не намагайтеся з'ясувати відносини тут і зараз, дайте пристрастям охолонути. Незабаром спокійний і шанобливий діалог буде можливий.

Рак

Через положення зірок і планет ви можете випробувати занепад сил і небажання що-небудь робити. Це буде схоже на осінню депресію. Вийти з цього стану допоможе відсутність надмірних вимог до себе, смачний чай і суспільство найвідданіших і люблячих вас друзів. Візьміть відпустку на роботі, займіться творчістю або іншим заняттям, яке вас надихає. Хороші результати покаже турбота про тіло, якщо ви сядете в цей період на дієту, то скинете обридлі зайві кілограми в два рахунки. Легка ранкова зарядка і контроль харчування допоможуть вам відчути себе краще. На особистому фронті змін не передбачається, все стабільно і просто. На роботі намагайтеся не перевантажувати себе, працюйте собі на втіху.

Лев

У цей період зав'яжуться важливі соціальні зв'язки. Залишайтеся в центрі уваги, "підкрутивши" чарівність і ораторські таланти на повну. Ви любите і вмієте справляти враження на людей, користуйтеся цим, щоб завести корисні і приємні знайомства. У фінансовому плані не будьте занадто марнотратні і не робіть необдуманих покупок. Спокуса погуляти на всі гроші сміливо відмітайте, кошти вам незабаром знадобляться. Від поїздок і занять спортом поки краще утриматися, так як високий ризик отримання травми. Любовний фронт на цьому тижні цвіте і пахне — протилежна стать готова за вас мало не воювати. Намагайтеся ненароком не розбити чиєсь серце, ви протизаконно чарівні.

Діва

На цьому тижні, ймовірно, вдасться зробити зупинку в справах, задуматися про доцільність потенційних завдань, а також вибрати нові життєві орієнтири. Можливо, у кого-то зміни зосередяться в дрібницях (наприклад, в експериментах із зачіскою). Знайдуться і ті, хто протягом всього семи днів примудриться перевернути звичний уклад буквально з ніг на голову. Залежить від складу вашої особистості. Амурний фронт сповнений непередбачених ситуацій і випробувань. За своє щастя доведеться поборотися, можливо, що з серйозним суперником.

Терези

Безпосередня участь терезів на цьому тижні може знадобитися в багатьох справах. Не тисніть на тих, з ким доводиться взаємодіяти, навіть якщо ці люди, на вашу думку, не орієнтуються в тому, що відбувається. Більше гуманності слід проявити і щодо опонентів. Це зараз ви не можете прийти до спільної думки, але, варто лише захотіти, і ситуація швидко зміниться на краще.

Астрологічна обстановка цього тижня закріпить за Терезами право на успіх. Ближче до вихідних стане зрозуміло, що докладені вами зусилля були далеко не марними. Дорогі ваги, не присвячуйте сторонніх в свої удачі. Для представників вашого знака зодіаку завжди високий ризик появи заздрісників і плагіату ваших ідей.

Скорпіон

Скорпіонам слід проявляти максимальну активність в професійній сфері. Особливо важливо Не сидіти на місці тим, хто займається комерцією – у таких Скорпіонів є шанс подолати всі перешкоди і непогано заробити.

У ділових відносинах з'являється напруженість. Причина її-необачно дані обіцянки, які ваші однодумці абсолютно не збираються виконувати. Нелегко порозумітися і з новими партнерами. Ділові зустрічі не принесуть бажаних результатів, але ситуація стабілізується, якщо ви будете діяти спокійно і без поспіху.

Значно поліпшити своє фінансове становище зможуть ті, хто готовий взятися за важку і виснажливу роботу, заглибитися в тонкощі сучасних технологій і взяти на себе частину обов'язків колег і керівництва. Якщо така позиція вам близька, пам'ятайте, що ви працюєте виключно заради грошей, не чекайте ні задоволення, ні радості. Чоловіки-бізнесмени зіткнуться з представниками фіскальних органів або будуть змушені виконувати вимоги колишніх партнерів.

Стрілець

Настав сприятливий час для реалізації давніх планів, здійснення подорожей, проведення переговорів з іноземними партнерами. Успіх супроводжує вас у всьому, що стосується роботи; однак не поспішайте спочивати на лаврах і не піддавайтеся гордині. Можна переглянути домовленості з діловими партнерами, зайнятися паперовою роботою, оформленням документів. Допомога однодумців буде дуже до речі, не нехтуйте нею.

Друга половина тижня відмінно підходить для навчання. У цей час легко засвоюється будь-яка інформація, Ваші ідеї знаходять відгук у оточуючих, а керівництво прихильно зустрічає вихідні від вас пропозиції. Поліпшується фінансова ситуація, зростають доходи.

В особистому житті також настає дуже приємна пора. Можливі значні зміни на краще, не виключено здійснення давніх планів. Ви готові порадувати своїх близьких, втілити в життя їх найсміливіші мрії. Сімейним Стрільцям не варто відмовлятися від спілкування з дітьми і старшими родичами: для діалогу між представниками різних поколінь час зараз дуже вдалий. Відпочинок буде особливо приємний сімейним чоловікам і одиноким дамам.

Рекомендуються розумні фізичні навантаження, причому силові краще аеробних. Уразливі печінки і кровоносна система. Слідкуйте за харчуванням.

Козоріг

На цьому тижні Фортуна, на жаль, не на вашому боці. Експерти виділяють ряд основних причин, за якими удача може обходити нас стороною. У цей список варто додати найсильніший дисонанс між зірками і планетами, який може спостерігатися в цей період. Всесвіт зараз не хоче, щоб Козероги ризикували і піддавали себе небезпеці. Їм варто сфокусувати увагу на простих і зрозумілих справах. Зате позитивна динаміка буде на любовному фронті, там стане набагато більш жваво, друга половинка оточить вас увагою і турботою. Самотні Козероги знайдуть цікавого співрозмовника в мережі, незабаром бесіда стане більш інтимною.

Водолій

Водоліям варто йти вперед, назустріч пригодам. Це буде дуже яскравий і продуктивний тиждень. Нові знайомства принесуть як приємні враження, так і фінансову вигоду. На цьому тижні варто більше уваги приділяти старшим родичам, без вас їм зовсім сумно. Якщо у вас є діти, готуйтеся до того, що ці шибеники можуть влаштувати свято непослуху довжиною на весь тиждень. Просто залиште їх у спокої і не показуйте, що вони вивели вас з рівноваги. Діти так дорослішають і стверджуються, будьте мудрим батьком. Для здоров'я корисно зайнятися йогою.

Рибм

Цей тиждень сприятливий для виконання різного роду господарських справ. Рибам також варто злегка переглянути матеріальний аспект, наприклад, оптимізувавши свої витрати. Націлитися, дорогі риби, слід тільки на те, що відбувається у власному житті. Якщо спробуєте вміщатися в долю когось іншого (нехай найближчої людини), нічим хорошим це не закінчиться.

Гороскоп радить провести кінець тижня, усуваючи по черзі кожну з уповільнених проблем. Процес піде набагато швидше, якщо знайдете відповідних союзників. Не намагайтеся мотивувати людей до спільної роботи. Це типова брехня, яка рано чи пізно виявиться.