Овен

Овни, що знаходяться в тривалих відносинах, можуть відчути нудьгу. А тут ще, як на зло, хтось симпатичний з'явиться в колі знайомств. Не дайте хвилинної слабкість зруйнувати ваші почуття. Адже моменти "охолодження" трапляються у всіх, а знайти споріднену душу в цьому світі не так вже й просто.

Телець

По можливості, обмежте сьогодні спілкування з другою половинкою і не з'ясовуйте нічого серйозного — зірки пророкують конфліктний день. Замість цього займіться духовними практиками і саморозвитком, а любовне побачення краще перенесіть на, скажімо, вівторок.

Близнюки

Сьогодні краще говорити коханій людині тільки правду. І якщо ви що-небудь приховуєте, то щиросердно в цьому зізнатися. У цей день все таємне ризикує стати явним. І якщо ви зберігаєте якийсь компрометуючий секрет, краще нехай партнер дізнається його від вас, ніж від "доброзичливців" на стороні або волею випадку.

Рак

Не тисніть на партнера, чекаючи, що він буде виконувати всі ваші бажання. Не вимагайте від людей більше, ніж вони здатні вам дати. Це лише відштовхує і ранить. Сьогодні включіть альтруїзм і порадуйте кохану людину чим-небудь, що ви зробите заради нього.

Лев

Відмінний день для укладення заручин, шлюбів, планування дітей. Пари, у яких проблеми із зачаттям дитини можуть навідатися до репродуктолога саме в цей понеділок — високі шанси на успіх. У парах панує мир і спокій. Самотні Леви, придивіться, хто в колі ваших друзів-можливо, ви так і не помітили свою другу половинку. Виправитися ніколи не пізно.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Діва

Хтось серйозно намірився завоювати ваше серце. Знаки уваги будуть наполегливі і красномовні. Якщо ви не піддастеся, можлива образа. Але не дозволяйте собою маніпулювати, якщо ця людина вам не до душі. Краще гірка правда, ніж солодка брехня…

Терези

Вас захопить короткостроковий і швидкоплинний, але яскравий і насичений роман. Не покладайте на нього занадто великих надій, насолоджуйтеся моментом. Не всі любовні надихаючі історії повинні бути затьмарені сімейним побутом, вірно?

Скорпіон

Не сидіть вдома-вирушайте на прогулянку. Якщо вас звуть в компанію друзі, це знак — вас, швидше за все, хочуть познайомити з кимось цікавим. Не факт, що це і є любов всього Вашого життя, але приємне проведення часу гарантовано.

Стрілець

Якщо ви давно хотіли розлучитися з партнером, але не наважувалися, сьогодні той день, коли це вийде найменш травматично. Самотні Стрільці, навпаки, отримають шанс зустріти своє щастя.

Козоріг

На особистому фронті можливі сварки через ревнощі. Порятунком стане вміння слухати один одного, без забобонів і скандалів. Спокійний, довірчий діалог дійсно може стати панацеєю.

Водолій

Сьогодні друга половинка може вередувати. Поставтеся поблажливо, як до дитини. Побалуйте квітами або цукерками, зробіть приємний сюрприз. Невдоволення як рукою зніме. Людині іноді просто хочеться трохи уваги.

Риби

Не проявляйте на особистому фронті ініціативу-залиште це другій половинці. Сьогоднішній день зірки радять присвятити поліпшенню свого зовнішнього вигляду. Запишіться на фітнес або до косметолога, відмовтеся від шкідливих продуктів в раціоні.