Овен

Сьогодні багато хто буде відчувати себе впевнено. Належить співпраця з давніми знайомими з питань особистого характеру. Майже у всьому вийде досягти намічених цілей, щоб уникнути уразливості в найближчому майбутньому. Правда, для цього доведеться працювати в жорстких рамках

Телець

Тельці, приказку про милих, які сваряться і одночасно тішаться, придумали розумні люди, але сьогодні вона не про вас. Намагайтеся утримуватися від критики на адресу обранця — за допомогою компліментів ви швидше досягнете потрібного результату. Можна і романтики трошки додати-хоч в шампанське, хоч в коробку з цукерками.

Близнюки

Ситуація зажадає від близнюків вирішувати свої фінансові питання. Особливо ті, які вже давно назріли і вимагають прийняття рішучих заходів. Пошуки нової роботи, додаткового джерела доходу, розмова з начальством про зарплату і т.д. – на будь-який подібний подвиг у Близнюків вистачить рішучості і можливості довести справу до кінця. Сьогодні ви сповнені енергії, так що зможете звернути гори.

Рак

День сприяє серйозній роботі і здійсненню сміливих задумів. Слід на сьогодні по можливості відкласти службове відрядження. Родичі допоможуть влаштуватися на цікаву і прибуткову роботу. Будьте обережніше з отруйними речовинами, ретельно дотримуйтесь дозування ліків.

Лев

Сьогодні будьте тихіше води, нижче трави. Не виключено, що дехто може неправильно розцінити Вашу ділову активність і порахувати Вас надмірно самовпевненим. Швидше за все, саме цей день дозволить Вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі. Вплив планет Нейтральне-можна займатися своїм здоров'ям, господарськими справами.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Діва

Діви, зірки повідомляють, що сьогодні ви перетворитеся на везунчиків-але це великий секрет. Намагайтеся не афішувати своїх планів і спілкуйтеся тільки з тими, кому повністю довіряєте. Вечірній час доби підходить для сімейних подорожей — заміська прогулянка зарядить позитивом, і домочадці миттю забудуть про побутові негаразди.

Терези

У понеділок партнер буде діяти в інтересах Терезів і виконає їх мрію або допоможе у важливій груповій справі. А в кінці тижня допомога знадобиться вже йому. У п'ятницю і на вихідних зірки віщують невдачу партнеру Терезів або затяжну сварку між ними. Місяць в ці дні зробить Терезів настільки чарівними і тонко відчувають, що сварку вони легко обійдуть стороною, а ось в разі неприємностей у партнера їм варто допомогти-якщо не справою, то хоча б емоційною участю

Скорпіон

На цей день не варто планувати ділові зустрічі. Якщо ви в сварці, саме час помиритися. Необхідно обмежити солону, жирну і гостру їжу. Ймовірно відновлення старих серцевих прихильностей.

Стрілець

Стрільці, признавайтеся, ви знову налаштувалися на грандіозний ремонт? Зірки радять заспокоїтися і обмежитися генеральним прибиранням. А вільний час бажано присвятити спілкуванню з маленькими родичами. Сьогодні у юних геніїв стільки цікавих ідей і планів, що ви не розберетеся до самого вечора.

Козоріг

Козероги, зірки поспішають повідомити радісну звістку: сьогодні до вас в гості збирається пані удача. Але вбиратися поки рано, спочатку вирішите пару важливих питань. А післяобідній час ви можете присвятити шопінгу, але оновлювати гардероб бажано в компанії приятелів, які несподівано перетворилися в модних стилістів.

Водолій

Ви усвідомлюєте необхідність адаптуватися до мінливих обставин, але також знаєте, що цей процес був би простішим, якби у Вас було більше доступних варіантів. Іншими словами, у Вас, здається, не так багато варіантів або можливостей в плані звикання до змін. Але Вам не потрібно стільки варіантів! Ви навіть здивуєтеся тому, наскільки комфортно відчуваєте себе в цьому потоці змін.

Риби

Сьогодні Риби здатні проникнути в суть речей, розбираючи будь-яке питання до атомів і молекул! Це може привести їх до нових, в тому числі і несподіваних, висновків. Навіть на найпростіші повсякденні справи проникливі риби сьогодні мають шанс подивитися під новим кутом, відшукавши в них невидимі раніше нюанси. Ну а що стосується людей навколо, то їм не позаздриш, - сьогодні у них від риб просто не існує таємниць!