У Верховній Раді зареєстровано законопроект, який передбачає оподаткування українців ще одним податком. І хоча він поки лежить без розгляду, вже встиг викликати в українців праведне обурення. Законопроект передбачає введення податку на вихованців, причому не тільки чотириногих, а й крилатих — під "роздачу" потрапили кішки, собаки і папуги.

Законопроектом редполагается реєструвати і ідентифікувати всіх домашніх тварин в одній базі. Сюди увійдуть домашні (коти, собаки, папуги, хом'ячки та інші), дикі, бездомні та лабораторні тварини.

Котик відпочиває, фото з відкритих джерел
Котик відпочиває, фото з відкритих джерел

При цьому, пропонується робити це через спеціалізовану базу даних. Реєстрація буде не безкоштовною. На реалізацію самого проекту також потрібні гроші з держбюджету.

На даний момент законопроект лежить в Раді без розгляду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, У Києві орудує бабуся з очманілими ручками-вкрала у дитини "колеса", щоб кататися на пенсії

Як повідомляв портал Знай.ua, У Києві хлопець на самокаті" пірнув " під колеса машини на шаленій швидкості збив дитину і підло втік.

Також Знай.ua писав, що У Запоріжжі шумахер розчавив дитячий самокат і влупив по газах - залишилися ріжки та ніжки.