Шостого вересня, в неділю, на річковому вокзалі в Києві дістали тіло потопельника з Дніпра, яке було помічено перехожими. Вони і викликали рятувальників о 19: 37 за місцевим часом. Загиблого зафіксували на Поштовій площі, 3, що знаходиться в Подільському районі української столиці.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомив Інформатор з посиланням на в Державну службу України з надзвичайних ситуацій в місті Київ. На місці події рятувальниками було знайдено тіло потопельника, що знаходилося на поверхні води під понтоном Річкового вокзалу. Вони скористалися рятувальною шлюпкою і мотузками, щоб дістати тіло людини з води і згодом передати його слідчо-оперативній групі.

Особа загиблого незабаром повинна бути встановлена, також як причини і обставини трагічного випадку. Зазначається, що за серпень в Україні потонуло більше сотні людей.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський перетворить Харків на Кремнієву долину, Біллу Гейтсу варто напружитися.

Як повідомляв "Знай.ua", Київ жахнула кривава аварія, частини тіла по всій дорозі. У ніч на 6 вересня в результаті зіткнення мотоцикла і автомобіля Fiat загинули дві людини.

Знай.ua писав, ЗСУ відреагували на нахабні заяви ватажка "ДНР": атакуємо у відповідь усіма силами. Нещодавно самопроголошений ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін на своєму сайті повідомив про наказ атакувати українські позиції поблизу селища Шуми. У разі атаки бойовиками українських позицій буде дано адекватну відповідь.