Краса не лише питання естетики, але й комерціалізації: індустрія косметичних послуг продовжує розвиватися і намагається “підсадити” все більше людей. На щастя, систематичність і винахідливість можуть перетворити домашній догляд на повноцінний бій старінню, зморшкам або втомленому кольору обличчя. Пропонуємо вам прості, проте дієві маски, які можна зробити з дуже простих речей.

Читайте Знай в Google News!

Візьмемо за основу білок з яйця. Він містить цинк, кальцій, різноманітні вітаміни, а тому ефективний у косметології. Підходить усім типам шкіри, проте найбільш ефективний у догляді жирної шкіри. Можливості цього елементу: зменшити пори, підтягти шкіру, уповільнити вікові зміни.

Крохмаль також надзвичайно дієвий, може “побороти” навіть глибокі зморшки. Якщо ви молоді, також можете користуватись цим інгредієнтом задля продовження молодості шкіри.

Беріть 2 ч.л. крохмалю і 1 білок. Білок збийте до густої піни, додайте крохмаль і знову ретельно збийте.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нанесіть на чисту шкіру обличчя, шиї, а також зону декольте. Коли перший шар висохне, нанесіть на нього другий, а потім і третій. Після цього змийте теплою водою. При цьому краще відпочивати і лежати, а не виконувати якусь роботу. Таку маску можете наносити протягом 21 дня. Після змивання обов'язково нанесіть крем на шкіру, щоб шкіра зволожилась.

До речі, крохмаль можете використовувати навіть для вмивання обличчя. Розведіть 1 ч.л. і 1 л кип'яченої води. Потім вмивайтесь цим розчином, коли він охолоне. Після цього обов'язково вмийтесь звичайною чистою водою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чорна маска вдома: кращий засіб для ідеальної шкіри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Прищі залишаться в минулому: 5 диво-масок врятують вашу шкіру.

Також Знай.ua писав, Як приготувати весняні маски для обличчя.