Незвичайна історія сталася з чоловіком на ім'я Грег на сайті дослідників навколосмертних переживань NDERF. Він уві сні, як йому здається, зміг заглянути в загробний світ і повернутися назад.

Читайте Знай в Google News!

Історія трапилася в 2003 році. Тоді чоловік як зазвичай пішов спати і прокинувся в повній темряві. Він абсолютно все відчував і розумів, що це не сон. Чоловік відразу ж подумав, що він помер, але це його не налякало. Навколо нього не було абсолютно нічого, ні звуків, ні температури повітря, він не відчував власного тіла і не міг рухатися.

В цей час йому прийшла думка в голову, що у всій цій темряві повинен бути Бог. І тут же побачив вдалині яскраву золоту крапку, яка зникала і тут же виникала, проте ставала ближче з кожним разом. При кожній її появі виникав звук, який нагадував гуркіт грому. З'явилася думка про те, що це тунель і Бог може перебувати в його кінці.

Коли світло дісталося до нього, то він почала летіти вгору і побачив величезний яскравий куля. Так він відчув, що перед ним Бог. Відразу ж після цього почав і себе сприймати, як куля енергії, яка не має чіткої форми.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Однак він не міг наблизитися до нього, якась сила відштовхувала його. Він вважав це знаком, що ще не настав його час жити в загробному світі.

Грег повернувся з загробного світу, як він вважає сам і став зовсім іншою людиною. Він почав впливати на електричне обладнання, а в його присутності практично завжди починають мерехтіти лампи. Крім того, він налагодив стосунки з рідними і став набагато добрішим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вчений пояснює, що насправді відбувається, коли ти вмираєш.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві священик вирішив розігнати церкву, прикрившись Богом, віруючі киплять.

Також Знай. ua писав, що археологи розкопали усипальницю самої Клеопатри, мумій виявилося дві.