Відомий астролог Павло Глоба дав поради на сьогодні, 8 вересня, для всіх Знаків Зодіаку. Це день він радить провести подорожуючи, адже саме подорожі розвивають розум. Відповідний допис з'явився на сторінці Астрологічний інститут Павла Глоби в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Павло Глоба сьогодні, 8 вересня, закликав подорожувати. За його словами, подорожі розвивають розум, якщо, звичайно, вони у вас є. І процитував Гілберта Честертона.

Сьогодні форма хмар має символічне значення. Сприятливі поїздки, подорожі і нові знайомства. Чим рухливіше ви будете сьогодні, тим більше встигнете зробити за день.

Вас переслідує запах квітів-знак викриття. Відчути вітер в спину, виходячи з дому-день буде вдалий. Розбився посуд - на щастя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

зоряне небо, фото Pxhere
зоряне небо, фото Pxhere

За словами Глоби хвороби цього дня дуже підступні. Адже, якщо ви захворіли сьогодні, то хвороба буде затяжною.

Глоба попередив, що сьогоднішні сни-віщі, збуваються швидко, трактуються прямо. Побачити кілька снів поспіль-знак сприятливих змін. Бачити дерева, бути в лісі - до нових знайомств.

Сприятливими 8 серпня будуть наступні кольори: неяскраві, розмиті тони. Від червоних і помаранчевих відтінків Глоба радить відмовитись у цей день.

Що стосується харчування, то у вівторок, 8 вересня корисні: салати, зелень, горіхи, насіння, квасоля, імбир, овочі та фрукти. Не рекомендується м'ясо. Ну власне саме ці продукти корисні і в будь-який інший день.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що астрологи склали любовний гороскоп на 24 серпня для всіх знаків Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.uа", весілля японської принцеси і простолюдина вкотре не відбулося

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя прожило разом 65 років і відкрило секрет любові