Колишньому в'язню Кремля Володимиру Балуху зламали ключицю та руку.

Колишнього кримського політв’язня Володимира Балуха вранці 8 вересня знайшли жорстоко побитим. Над Балухом познущались вночі, знайшли чоловіка лише вранці. Наразі Володимир Балух перебуває в лікарні у важкому стані.

Про побиття свого товариша повідомив Олег Сенцов у Facebook. За його словами, у Балуха зламана рука та ключиця,

"Володимир Балух був побитим сьогодні вночі. Його знайшли тільки вранці. Зараз він у лікарні. Стан важкий. Подробиці з’ясовуються", - написав колишній політв’язень Кремля, режисер Олег Сенцов.

Згодом Сенцов додав, що Володимир при тямі, загрози життю немає.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Володимир Балух був побитим сьогодні вночі. Його знайшли тільки вранці. Зараз він у лікарні. Стан важкий. Подробиці з’ясовуються. Upd. Володя притомлений. Зламана рука та ключиця. Загрози життя нема.

Geplaatst door Oleg Sentsov op Dinsdag 8 september 2020

У відділі комунікації поліції Києва напад на Балуха ніяк не прокоментували, однак пообіцяли найближчим часом оприлюднити подробиці на сайті.

Зазначимо, що Володимир Балух повернувся рік тому - 7 вересня, разом з іншими 35 політв'язнями, яких повернули в Україну під час великого обміну полонених. Він був засуджений путінським режимом за те, що вивісив на своєму будинку в кримському селі Серебрянка український прапор. Прапор кілька разів знімали, однак Балух вивішував його знову.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Балух відверто розповів, як над ним знущались в путінських катівнях

Як повідомляв портал Знай.ua, 7 вересня 2019 полонені українські моряки і в'язні Кремля повернулися в Україну.

Також Знай.ua писав, Сенцов жорстко проїхався по концерту до Дня Незалежності в Києві