Резонансна ДТП сталося у Росії: у ній винуватцем аварії став 13-річний хлопець, який керував автомобілем. Дитина і її товаришs отримали серйозні травми, а машина розлетілася вдрузки.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає російське видання Life.

Інцидент мав місце в Одинцово, Московська область.

13-річний Льова вирішив покатати друзів по нічному місту. У якийсь момент він розігнав "Тойоту" аж до 150 кілометрів на годину, не впорався з керуванням і влетів у відбійник.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За словами рідних хлопця, зараз він в комі.

Разом з ним в машині знаходилися ще один хлопець і дівчина. Обом не більше шістнадцяти років. Приятельці Льови в результаті ДТП розтрощило таз, а один вилетів з авто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Тим часом рідні молодого львів'янина, який потрапив у тяжку ДТП благають про допомогу, аби врятувати найдорожчу людину. Так, львів'янка розповіла, що 1 вересня її брат потрапив у аварію. 23-річний львів'янин був пасажирів у автомобілі Нива, який у результаті ДТП повністю розтрощило.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що озвіріла викладачка розстріляла чоловіка і дочку, а собі пустила кулю в скроню - кривава трагедія приголомшила Україну