В Україні діє офіційний карантин, у зв'язку з чим люди зобов'язані носити засоби індивідуального захисту. У громадських місцях кожна людина повинна з'являтися тільки в масці або в респіраторі, а магазини і супермаркети не мають права обслуговувати людей без засобів індивідуального захисту. Однак з цими положеннями згодні далеко не всі.

У Сумах розглядається судовий позов від одного з місцевих жителів проти мережі супермаркетів АТБ. Суть звернення полягає в тому, що його відмовилися обслуговувати без маски. Що заважає людині надіти маску-невідомо. Можливо, він-дисидент або просто дуже принциповий.

Супермаркет АТБ, скріншот відео
Супермаркет АТБ, скріншот відео

Однак і розгляд справи проходить з великими проблемами. Вірніше, воно взагалі ніяк не відбувається. Забавно, що причина та ж – чоловік відмовляється надіти маску на судовому засіданні. Через це суд перенесли вже чотири рази. Принципового чоловіка відмовляються обслуговувати не тільки в АТБ, але і в суді. Цікаво, чи буде він подавати до суду на суд?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що на Тернопільщині жінки народжують дітей і хворіють коронавірусом.