Маленький хлопчик з Індії Абіг'я Ананд ще до подій у світі і закриття кордонів передбачав пришестя пандемії коронавірусу. Тепер він вирішив здивувати світ новою заявою.

Читайте Знай в Google News!

Міні - пророк заявив, що 21.12.2020 о 21:21 відбудеться протистояння Юпітера і Сатурна, а жителі Землі відчують це протистояння трохи пізніше, найближчим до цієї події Час.

Про даному прогнозі ще стало відомо з часів Ванги. Вона сказала, що прийде "день П'яти двійок", коли"кожен побачить себе в дзеркалі". Ванга назвала цей день "дзеркальним". Якраз виходить, що за прогнозом індійського хлопчика щось станеться трохи пізніше 21 грудня, а Ванга говорить про 22.12.2020-ось вам і день п'яти двійок.

Також Ванга заявляла, що" щось важке вдариться об землю", що зможе викликати глобальну повінь. Голод, про який говорить Абігья Ананд, пророкує всім фермерам великі втрати, цілком може бути пов'язаний із затопленням сільгоспугідь.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Індійський хлопчик стверджує, що змінити нічого не можна, але можна змінити ставлення до того, що станеться. Важливо не гнатися за матеріальними благами і морально готуватися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у фільмі Єфремова знайшли пророцтво, повторив долю свого героя слово в слово.

Як повідомляв Знай. ua, Старий епізод "Південного парку" напророкував події в Білорусі.

Також Знай. ua писав, що у Великобританії розшифрували Книгу вічності-давнє пророцтво вже почало збуватися.