У понеділок, 14 вересня, стало відомо про загадкове вбивство в Нікополі. Повідомляється, що близько 6:00 невідомий чоловік на Daewoo Lanos в лікарню підкинув два бездиханних тіла. Медики констатували факт смерті внаслідок вогнепальних поранень.

Читайте Знай в Google News!

Ймовірний вбивця зник відразу після того, як залишив автомобіль із загиблими біля медустанови, передає Перший Криворізький.

За інформацією видання, співробітники поліції зараз встановлюють осіб, причетних до злочину. Відомо, що зловмисник може пересуватися на автомобілях трьох різних марок – Chevrolet, Audi і Lexus.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляють в ГУНП в Дніпропетровській області, правоохоронцям вдалося встановити особу одного із загиблих. Зараз у місті оголошено план"Сирена".

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 п. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чернівчанина, який безвісти зник 7 вересня на березі річки, знайшли мертвим у водоймі через 4 дні. Передбачається, що чоловік пішов купатися в стані сп'яніння і міг потонути.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі під під'їздом знайшли бездиханне тіло-сидів на лавочці, як живий.

Також портал Знай.uа писав, у Києві на вулиці Глушкова, з вікна 12 поверху випала жінка. Від безлічі отриманих травм жінка померла на місці події.