У п'ятницю, 18 вересня, українцям слід одягатися тепліше. Більш того, природа піднесе неприємний сюрприз дачникам і городникам, які ще не встигли зібрати урожай. Як повідомляє синоптик Наталка Діденко, в ніч на 18 вересня в Україні очікуються перші осінні заморозки. Особливо, в ніч на п'ятницю вони будуть тільки на Заході, а в ніч на суботу – практично по всій території України.

Що стосується дощів, то їх слід очікувати тільки на півночі України, особливо в Сумській і Харківській області. Інша частина території нашої країни буде перебувати під впливом, переважно, сухих повітряних мас. Однак залишки "мокрого" фронту ще можуть проявити себе в ряді Центральних, Північних і західних областей. Головна проблема, з якою доведеться зіткнутися українцям-вітер.

Він буде сильним, північним або північно-західним, аж до штормових поривів. Температура на більшій частині території України знизиться до 12-17 градусів вище нуля. На півдні буде до 20 градусів.

У Києві завтра можливі локальні дощі. Варто приготуватися до сильного штормового вітру. Температура знизиться до + 14 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.ua, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також повідомлялося, що погода в Україні на 17 вересня нарешті схожа на осінь