На жаль, правил дорожнього руху в нашій країні дотримуються далеко не всі. Іноді це призводить до трагічних наслідків. Одна з таких історій сталася в Запоріжжі. Місцевий Telegram-канал опублікував відео та фото з місця моторошної дорожньої-транспортної пригоди, яка відбулася 17 вересня. На набережній автомобіль BMW влетів у рекламний щит, після чого загорівся.

Винуватцем інциденту є водій автомобіля BMW. Він рухався по набережній з перевищенням швидкості. Водій не впорався з керуванням і протаранив автомобіль Nissan. Після цього BMW винесло в рекламний щит, стався сильний удар, після чого сталося загоряння транспортного засобу.

Свідки аварії не залишилися осторонь і врятували двох пасажирів автомобіля-хлопця і дівчину. В якому вони стані на даний момент-невідомо. Однак точно відомо про трьох загиблих. Всі вони згоріли живцем на задньому сидінні автомобіля. Всі люди, які загинули в ДТП, були студентами місцевого медуніверситету, і не були громадянами України.

Нагадавши, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них. На місце викликали поліцію.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом прямо в залі суду. Він спробував розпороти собі живіт в присутності людей.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи.