Олександр Лукашенко заявив про закриття державного кордону з Україною, Литвою та Польщею.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко оголосив, що змушений закрити кордон із Заходом, насамперед – з Литвою і Польщею. Крім того, він зазначив, що кордон із "братньою Україною" буде "посилено".

Про це Лукашенко заявив під час виступу на Жіночому форумі в Мінську. Відео цього виступу опублікувало видання TUT.BY у власному Telegram-каналі.

"Ми змушені відвести війська з вулиць, пів армії поставити під рушницю і закрити держкордон із заходу – насамперед із Литвою і Польщею. Ми змушені посилити державний кордон, на превеликий жаль, з нашою братською Україною", – зазначив Лукашенко.

Білоруський диктатор вважає, що західні країни хочуть розв'язати війну в Білорусі. За його словами, невідомо, що вони утнуть далі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Лукашенко звернувся до народів вище зазначених країн з проханням протистояти розв’язанню війни.

“Зупиніть своїх божевільних політиків”, – закликав Лукашенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тихановська розповіла, куди Лукашенко подів "гроші Путіна"

Як повідомляв портал Знай.ua, суперники Лукашенка знайшли причину його дивних промов

Також Знай.ua писав, спливли деталі викрадення білоруської опозиціонерки Колесникової - тримали в КДБ, погрожували розправою.