Американські вчені розповіли про те, які із симптомів проявляються у хворих коронавірусною інфекцією. Нові дослідження показали, що в першу чергу підвищується температура тіла.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє журнал Frontiers in Public Health, вчені з Південно-Каліфорнійського університету аналізували показники більш ніж 55 тисяч підтверджених випадків коронавірусу в Китаї, зібрані Всесвітньою організацією охорони здоров'я з 16 по 24 лютого. Вони також вивчили набір даних майже в 1100 випадків, які були зібрані з 11 грудня по 29 січня китайською групою експертів.

Вчені завдяки даним дослідженням оновили послідовність симптомів при коронавірусі, яка є дуже важливою.

В першу чергу підвищується температура тіла. Потім з'являється кашель і болі в м'язах, а потім – нудота і діарея. Нові дослідження та інформація про послідовність допоможе визначити, чим захворіла людина – коронавірусом або грипом.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами вчених, порядок появи симптомів має велике значення. Це допоможе встановити правильний діагноз.

"знання того, що кожне захворювання розвивається по-різному, означає, що лікарі можуть швидше визначити, чи є у когось COVID-19 або інше захворювання, це може допомогти їм прийняти найбільш правильне рішення для лікування",-повідомив автор дослідження Джозеф Ларсен.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, львів'янка втратила дитину через коронавірус, медики рятують життя жінки, яка мріяла про материнство.

Як повідомляв Знай. ua, Хворий Кернес спустив 4 мільйони на клініку в Німеччині.

Також Знай. ua писав, що у Києві вірус атакував новонароджене немовля