Ірина Констанкевич, яка є народним депутатом від групи "За майбутнє", була спіймана прямо в парламенті на інтимному листуванні з невідомою жінкою. Знімки були оприлюднені виданням "Апостроф".

Читайте Знай в Google News!

На них видно, про що спілкувалися між собою співрозмовниці. "Як би я хотіла зараз бути поруч з Вами ... Сьогодні вночі я думками з Вами в Боголюбських Альпах. Знайшла в холодильнику салямі до вина. А так хотілося б зараз, щоб ви пригостили мене сиром", — написала дама Ірині Констанкевич в чаті.

Також жінка запитує, чи можна зателефонувати народному депутату в один з наступних днів, на що член групи "За майбутнє" відповіла: "Чекаю вашого дзвінка щовечора". Згодом Констанкевич попросила колегу сфотографувати її на робочому місці.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

А знімок був відправлений співрозмовниці після голосового повідомлення. При цьому наголошується, що Ірина є заміжньою жінкою і має двох дітей: сина і дочку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Кличка вселилася Верещук перед виборами: не літає, але з парасолькою. Повідомляється, що Віталій Кличко опублікував у соцмережах знімок, де він стоїть з парасолькою. Дана фотографія є відсиланням до передвиборчого ролика Ірини Верещук, яка "літала" над Києвом в образі Мері Попінс.

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві опалювальний сезон ще не стартував, а труби вже лопаються.

Знай.ua писав, збіднілі на карантині українці "скинулися" заради Зеленського: "Майже 200 тисяч гривень"