Один український військовий минулої доби, 18 вересня, отримав поранення, підірвавшись на вибуховому пристрої.

Про це повідомив пресцентр штабу ООС. Зазначається, що боєць ЗСУ під час гасіння трави на Горлівському напрямку, Донецька область, отримав поранення внаслідок детонування невідомого пристрою. Це сталося неподалік населеного пункту Залізне.

"Під час гасіння пожежі здетонував невідомий вибуховий пристрій, унаслідок чого один український захисник отримав поранення. Воїну надана кваліфікована медична допомога", – ідеться в повідомленні.

На інших ділянках фронту ЗСУ не зазнали втрат.
В штабі повідомили, що з початку доби 18 вересня російські найманці на Донбасі знову порушили домовленості, досягнуті 22 липня, здійснивши постріли у бік українських позицій.

Так, поблизу населеного пункту Водяне бойовики провокували військових пострілами з підствольного гранатомету, а час поблизу Новотошківського - з великокаліберного кулемета.

Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали.

"Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат і поранень унаслідок ворожих пострілів немає. На інших ділянках уздовж лінії зіткнення режим припинення вогню зберігався у повному обсязі", - зазначили у штабі.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Ранкове зведення щодо ситуації в районі...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 18 september 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі підірвалися українські захисники з лав ЗСУ: один загинув, трьох поранено

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі загинув воїн ЗСУ: в ООС прозвітували про численні обстріли та загострення ситуації

Також "Знай.ua" писав, Донбас охопила підозріла тиша: ЗСУ не втрачають пильності та готові до миттєвого реагування