На території України вперше відбудуться двосторонні навчання повітряно-тактичної групи Сил спеціальних операцій Збройних Сил США в Європі з відпрацювання спільних завдань з підрозділами Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

ОБ’ЄДНАНІ ЗУСИЛЛЯ – 2020

🇺🇦 УКРАЇНСЬКІ ТА АМЕРИКАНСЬКІ 🇺🇸 СПЕЦПРИЗНАЧЕНЦІ ТРЕНУВАТИМУТЬСЯ ДІЯТИ СПІЛЬНО На території України вперше відбудуться двосторонні навчання повітряно-тактичної групи Сил спеціальних операцій Збройних Сил США в Європі з відпрацювання спільних завдань з підрозділами Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Зокрема військовослужбовці обох країн десантуватимуться з літаків США із з використанням парашутних систем різного типу, виконуючи операції в рамках українсько-американського навчання "Rapid Trident". Передбачається синхронізація дій підрозділів спеціального призначення з використанням повітряного та наземного компоненту, американських літаків Lockheed МС130 а також конвертипланів Bell V-22 Osprey. Проведення двостороннього навчання в рамках стратегічного командно-штабного навчання “Об’єднані зусилля – 2020” дозволить продемонструвати готовність України дати відсіч збройній агресії самостійно та з використанням механізмів міжнародної підтримки, також – підвищити взаємосумісність з силами і засобами НАТО.

Geplaatst door Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces op Donderdag 17 september 2020

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зокрема військовослужбовці обох країн десантуватимуться з літаків США із з використанням парашутних систем різного типу, виконуючи операції в рамках українсько-американського навчання "Rapid Trident".

Передбачається синхронізація дій підрозділів спеціального призначення з використанням повітряного та наземного компоненту, американських літаків Lockheed МС130 а також конвертопланів Bell V-22 Osprey.

Проведення двостороннього навчання в рамках стратегічного командно-штабного навчання “Об’єднані зусилля – 2020” дозволить продемонструвати готовність України дати відсіч збройній агресії самостійно та з використанням механізмів міжнародної підтримки, також – підвищити взаємосумісність з силами і засобами НАТО

Bell V-22 Osprey, фото ЗСУ
Bell V-22 Osprey, фото ЗСУ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніцой розлютила обрана МОН тема для першого уроку школярів: "Виховати універсальну робсилу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування.