Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон звинуватила свого чоловіка принца Вільяма у образі доньки. Герцогиня вирішила втрутитися в ситуацію, коли принц випадково образив їх доньку.

Читайте Знай в Google News!

Днями герцог і герцогиня Кембриджські провели серію зустрічей в Лондоні, щоб обговорити вплив коронавірусу на бізнес.

Джерело: британський таблоїд Express.

Розмовляючи з менеджером однієї з будівельних компаній, Вільям сказав, що його дітям хотілося б побачити робітників. При цьому він говорив про синів. Кейт Міддлтон не влаштувало подібне ставлення до їхньої дочки-принцеси Шарлотти.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Принцеса Шарлота
Принцеса Шарлота

"Не забувайте Шарлотту! Їй це теж сподобається", - сказала вона чоловікові.

Відзначається, що не так давно пара розповідала про любов їхньої дочки до балету. Минулого року герцогиня Кембриджська водила її на виставу "Лускунчик". При цьому принцесу не раз бачили грає у футбол разом з братами. Очевидно, що діти близькі і мають спільні інтереси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, найкращі образи Меган Маркл, злизані у принцеси Діани: вибір Гаррі тепер можна зрозуміти.

Як повідомляв Знай.uа, принци Вільям і Гаррі після "Мегзіта" об'єдналися для важливої справи - подарунок до 60-річчя Леді Ді.

Знай.uа писав, а як же Меган Маркл? 71-річний принц Чарльз був удостоєний почестями від Кейт Міддлтон.