Телеведуча Анна Олицька (Новий канал) згадує свої найемоційніші моменти за 45 днів відрядження і в першу чергу в пам'яті спливають події в Джакарті. У столиці Індонезії дівчині довелося копатися в каналізації в пошуках "скарбів". І тоді чи не вперше у Анни трапилася істерика.

Читайте Знай в Google News!

"мені потрібно було залізти в брудну воду і знайти там щось, що потім можна було б продати на ринку, - пояснює ведуча" у кого більше?"- реаліті, яке показує Новий канал. - Я боялася підчепити якусь інфекцію, адже це Азія. Там ризик захворіти малярією або іншою хворобою дуже високий. Тому одягла на руки і ноги пластикові пакети, але вони протікали. А коли побачила мертвого щура, який плавав у воді, то у мене взагалі трапилася істерика. Я плакала і кричала. З десяток індонезійців витягали мене з тієї каналізації."

Анна Олицька, фото: Новий канал
Анна Олицька, фото: Новий канал

Найприкріше, що нічого цінного в каналізації Ганні Олицькій знайти так і не вдалося. Тому що вона прийшла в той час дня, коли місцеві вже забрали всі варті речі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

" я практично нічого не знайшла – музичні диски, деякі деталі, – перераховує телеведуча. - Ніхто цей мотлох потім купувати у мене не хотів. Заробила якихось десять гривень на наші гроші. Тому, виходить, даремно лізла в каналізацію".

Анна Олицька, фото: Новий канал
Анна Олицька, фото: Новий канал

Загалом відрядження в Азію і Африку була для Анни Олицької дуже нервовою. Вона тричі поривалася повернутися додому, навіть купувала авіаквитки.

"всюди на нашому шляху була екзотика і панувала антисанітарія – що б ми не їли, де б не ночували, – пояснює ведуча Нового каналу. - З цим миритися було дуже складно, тому в пориві емоцій я брала квитки додому, а потім здавала їх, коли заспокоювалася (посміхається)".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, суперздатності дітей з аутизмом, про які ми не здогадувалися.

Як повідомляв Знай. ua, Харківська школярка прославилася завдяки добрим справам.

Також Знай. ua писав, що маленькі тернополяни поставили рекорд під час карантину наймасовіший танець.