Блогер Олексій Арестович прокоментував недавні заклики експрезидента Петра Порошенка щодо Донбасу. Свою думку громадський діяч висловив у соцмережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко запропонував створити фонд, який компенсував би українським військовим суми штрафів за вогонь у відповідь по окупантах на Донбасі.

У свою чергу Арестович різко розкритикував ініціативу ексгаранта. На його думку, Порошенко провокує людей, підбурюючи їх до порушення прямого наказу військового командування.

"Народний депутат Порошенко Петро Олексійович, свідомо знаючи (з високою ймовірністю), що немає ніяких "...штрафів" за стрілянину у відповідь:

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

- провокує суспільство;

- підбиває військовослужбовців до порушення наказу;

- створює умови для підриву довіри до вищого військово-політичного керівництва воюючої країни.

Незадовго до пропозиції створити фонд для компенсації, були танці "ЄС" на імені сержанта Журавля – з присвоєнням йому звання Героя України, в чому відмовив злий ОП. Як не зіткнешся з "ЄС", так або танці на мертвих, або вичавлювання сльози за зразками 2014-го року, давно не актуальним ні політично, ні по-людськи. Яка там кримінальна справа? 57-а?",- написав блогер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Жванія розповів, хто наказав Порошенку і Турчинову здати Крим: "Грали з Путіним".

Як повідомляв портал Знай.uа, проти Порошенка завели понад 50 кримінальних справ.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський пішов по стопах Порошенка на Львівщині.