Мама курсанта Олександра Скочкова, який був на борту військово-транспортного літака АН-2 , що впав під Харковом, повідомила, що вона відмовляється вірити в те, що її дитини більше немає серед живих.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється в інтерв'ю ТСН. Розгублена жінка, в розмові з журналістками вказала, що поки що вона не отримала офіційного повідомлення про смерть сина.

Авіакатастрофа під Чугуєвом, скріншот: YouTube
Авіакатастрофа під Чугуєвом, скріншот: YouTube

"Ніхто не приїхав додому і не сказав, Ніхто не подзвонив, не зателефонувало керівництво бригади з Чугуєва і не сказали, що він знайдений, що він мертвий. Так, він навчається (у Харківському університеті Повітряних сил імені І. Кожедуба. - ред.), він син загиблого льотчика Іл-76. Ніхто не сказав, що він (син. - ред.) помер. Я вірю в диво, що у нього найсильніший ангел-хранитель. Я, як мама, відчуваю, що він живий", - сказала жінка.

Катастрофа під Чугуєвом, фото: Vgorode
Катастрофа під Чугуєвом, фото: Vgorode

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто вказати, що в 2014 році жінка втратила чоловіка. Він був штурманом Іл-76, Ігор Скочков загинув над Луганськом.

Син і батько. На борту літака АН-26 Збройних сил України,який розбився під Харковом, загинув курсант ...

Geplaatst door Гаряча Калина op Zaterdag 26 september 2020

На борту літака АН-26 Збройних сил України,який розбився під Харковом, загинув курсант Олександр Скочков, син Ігоря Скочкова, штурмана літака ІЛ -76, збитого терористами над Луганськом у 2014 році. Вічна пам'ять батькові та синові !

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Чугуєві Харківської області сталася масштабна авіакатастрофа.

Як повідомляв "Знай.ua", дивом врятований під Чугуєвом боєць загинув, Зеленський терміново примчав до Харкова.

Також портал Знай.uа писав, що курсант, який вижив розповів Зеленському, як врятувався в катастрофі АН-26 : "Cхоже на комп'ютерну гру".