Овен

У професійній сфері у представників знаку Зодіаку Овен в жовтні 2020 року настане період творчого підйому. В голову стануть приходити дивно красиві ідеї, реалізація яких допоможе досягти кар'єрного росту з великою часткою ймовірності. Овни будуть прекрасно усвідомлювати це і направлять зусилля на здійснення задуманого, до всього іншого, така робота стане подобатися багатьом представникам вашого знаку Зодіаку, допоможе внутрішньо розкритися, і якщо не врятувати світ, то зробити йому велику послугу.

Що стосується особистого життя, то тут ви самі опинитеся ковалями свого щастя, взявши ініціативу вибудовування відносин в свої руки. Перша половина місяця, швидше за все, піде на інтенсивне залицяння, і навіть сімейні великодосвідчені представники вашого зодіакального знаку почнуть дозволяти собі частіше приходити додому з букетами і маленькими презентами, а вільна молодь взагалі візьметься вистилали дорогу своїх коханих пелюстками троянд. І це буде добре, тому що порив буде помічений і прийнятий прихильно. Холостякам в цей час можна знайомитися, давати номер свого телефону і приймати запрошення «на чай». У другій половині місяця настане пора переходити від слів до справи. У сім'ях настане черговий медовий місяць, а неофіти зможуть «спробувати» один одного, в будь-якому випадку відносини стануть глибокими і більш близькими у всіх сенсах цього слова.

Телець

Жовтень 2020 року стане ефективним для тих представників зодіакального знака Телець, які зайняті пошуком роботи. Саме в цей час вам можуть запропонувати відразу кілька варіантів працевлаштування, де буде можливість професійно реалізуватися і забезпечити собі матеріальну незалежність. Ті Тельці, яких влаштовує нинішнє місце роботи, можуть спробувати утвердитися в колективі, а якщо в виробничих відносинах раніше виникли якісь труднощі, в жовтні їх можна буде з легкістю і користю для себе усунути. У другій половині місяця у Тельців будуть вдаватися ділові переговори, які не просто дозволять значно просунути проекти, але і принесуть нові зв'язки з вельми сильними партнерами.

У сім'ї у Тельців жовтня може вийти періодом благоустрою. В цей час краще не ухилятися від домашніх справ, оскільки вони виявляться не тільки приємними, але найголовніше вдалими, що принесе умиротворення в сімейну обстановку і допоможе вирішити кілька спірних питань, що стосуються окремих членів сім'ї. У будь-якому випадку перша половина жовтня пройде під знаком реставрації, і це чудово, тому що остання декада місяця, швидше за все, поведе Тельців з дому і змусить шукати чуттєвих задоволень, а випадок для цього представиться обов'язково. Чи не пов'язані узами шлюбу представники вашого зодіакального знаку непогано проведуть час, а ось сімейним Тельцям краще притримати свої інстинкти, тому як в наступному місяці, досить імовірно, настане період викриттів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Близнюки

У жовтні цього року пощастить тим представникам зодіакального знака Близнюки, хто наполегливо працював протягом останніх місяців і навіть років. Саме в цьому місяці ваші перспективні проекти отримають гідне завершення і будуть відповідним чином винагороджені. Деякі представники вашого знаку Зодіаку будуть задоволені моральним винагородою у вигляді просування по службі і надання усіляких почестей, більшість може розраховувати на підвищення зарплати і зростання прибутку. Ну а особливо вклалися у власну справу можуть розраховувати і на те, і на інше, і навіть понад те. У гороскопі на жовтень у Близнюків є ознаки того, що деякі з вас зможуть отримати винагороду, порівнянне з річним доходом. Ні сліпим випадком, ні тотальним везінням назвати це буде не можна, оскільки тенденції поточного року такі, що будь-яку винагороду є підсумком чесного і самовідданої праці.

У сфері міжособистісних відносин також відкриється «дорога квітів». Близнюки будуть користуватися прихильністю оточуючих. А в сфері романтичних відносин більшість представників вашого знаку Зодіаку може розраховувати на події, що обіцяють виключно приємні переживання. Все це виявиться позитивним ще й тому, що весь попередній період протікав у відомій ізоляції, пов'язаної з напруженою професійною діяльністю. Особливо щільно ситуація розвиватиметься, починаючи з другого тижня жовтня. На цьому тлі самі Близнюки розквітнуть і постануть перед оточуючими в самому чарівному зі своїх образів.

Рак

Для представників зодіакального знака Рак жовтень 2020 року має вийти, найімовірніше, двоїстим періодом. Розпочнеться він з підвищеною ділової активності. Будуть переможно завершуватися якісь великі проекти, на які Раки в минулому покладали великі надії. А в кінці місяця представники вашого знаку Зодіаку не менше плідно займатися своїм ближнім простором - будинком, благоустроєм офісу, комфортними стосунками з близьким оточенням, сімейними зв'язками. За великим рахунком, все, що зроблять Раки в жовтні буде направлено на створення сприятливої ​​обстановки для приємних їм людей. Власне кажучи, в цьому багато Раки бачать сенс свого існування, і це приносить їм найбільше задоволення. Що цікаво, таке життєве кредо несе благополуччя і самим представникам вашого зодіакального знаку, оскільки робить ваш будинок фортецею, гарнізон якої - домашнє оточення - в подяку здійснює все можливе, щоб Ракам коло сімейного вогнища було комфортно і безпечно.

Що стосується сфери професійних інтересів, то все, найважливіше слід здійснити в першій половині жовтня. Особливо сприятливі в цей час контакти з далекими партнерами, поїздки по справах. Вони пройдуть виключно вдало і принесуть чималий матеріальний дохід. У другій же половині місяця слід чекати неприємностей. Швидше за все, вони будуть одягнені в якийсь обман або навіть зрада. Джерелом переживань стане людина з близького виробничого оточення, якому Раки звикли довіряти. Втім, якщо бути в цей час напоготові, можна якщо не запобігти, то, як мінімум, погасити негативну хвилю. Уникнути зовсім травмуючих моментів не вийде. Зірки в описуваний період своїм становищем цілком виразно вказують на фатальність передбачуваних подій.

Лев

Багато з представників зодіакального знака Лев в жовтні 2020 року виявляться на межі розлучення. Саме цей місяць зірки призначили вам для випробування почуттів на міцність. Леви будуть замкнені в вирі якихось нескінченних повсякденних турбот, що само по собі для представників такого героїчного знака є станом нестерпним нудьги. До того ж постійний партнер буде пред'являти вимоги, зрозуміти які до кінця Лев не зможе, та й не захоче. Власне царствена і зневага чужими інтересами - це характерна риса представників вашого знаку Зодіаку. Тільки дуже віддана душа зможе довго виносити подібне, але навіть найкращі з душ, не отримуючи хоча б невеликого взаєморозуміння, можуть відвернутися. Леви вже пройшли через низку втрат, у кого-то вона довша, у кого-то коротше, але що таке розставання, Леви знають не з чуток. І ось якраз в жовтні 2008 року все це може повторитися, якщо Леви не зроблять певних кроків назустріч своєму партнеру. Як можна зрозуміти з вищесказаного, дому та сім'ї Львів в жовтні буде загрожувати небезпека руйнування. Врятувати своє королівство представники вашого знаку Зодіаку зможуть тільки одним способом - щосили упокорюючи гординю, погоджуючись на діалог. При цьому доведеться постійно контролювати себе, обмірковувати кожне слово, перш ніж вимовити його. Все це призведе Львів в стан підвищеної емоційної нестійкості. Щоб уникнути вибуху, руйнівні наслідки якого цілком передбачувані, вам слід якимось чином сублімувати енергію. Простіше і доступніше за все це здійснити, направивши її на корисну працю, наприклад, в благоустрій свого будинку. Небезпечне протистояння в життя Львів триватиме як мінімум два тижні. До середини третього тижня Леви помітять, що небезпека минула, ще звичайно не зовсім, але згубних наслідків вже можна не побоюватися.

Діва

У професійній сфері в жовтні 2020 року поле, яке Діва акуратно засіяла влітку, стане давати сходи. Поки вони ледь помітні оку, але дуже скоро у вашому офісі буде помітно, що потрудилися ви не дарма. Будьте сміливіше в прийнятті рішень.

Справи будуть просуватися, якщо на душі у вас буде комфортно і спокійно.

Постарайтеся відсунути на другий план всі тривоги і занепокоєння. По можливості скоротіть до мінімуму спілкування з людьми, які вас дратують.

Намагайтеся особливо не хвалитися своїми досягненнями. Навколишні можуть реагувати неадекватно. Ведіть себе скромно, але з гідністю, без потреби не висувайтеся. Не відмовляйте в допомозі менш успішним співробітникам.

Фінансове становище представників знаку Діва в жовтні 2020 обіцяє бути досить хорошим. Але грошима смітити все ж не слід. Живіть за коштами, і відчуття стабільності не залишить вас весь цей місяць.

Терези

Представники знака зодіаку Терези в жовтні 2020 р нарешті виходить у світ, позбавляючись від минулого і з надією зустрічаючи новий день. І все ж найголовніше те, що на цей раз ви точно знаєте свої бажання, ви точно знаєте, що вам слід змінити у своєму житті. І навіть більше того, в жовтні року Терези точно знають, що їм потрібно змінити в самих собі, щоб з успіхом досягти тих цілей, які ви вибрали для себе ще в юності.

Найбільшим подарунком, який дістався Терезам можна вважати те, що в жовтні року ви здатні зробити гігантський стрибок у професійній або творчій сфері вашого життя. Однак рушійною силою таких перетворень стануть ні ваші професійні якості або таланти, а вміння знаходити рішення з безвихідного становища і приводити до компромісу непримиренних супротивників, знаходячи точки для плідної співпраці навіть в найскладніших ситуаціях. Проте, структура майбутнього місяця досить неоднорідна, а тому будьте максимально обережні. Наприклад, приблизно з 8 по 17 жовтня навколишні вас люди будуть не завжди правильно тлумачити їх посилають вами сигнали, так що якщо ви не впевнені в правильному сприйнятті особливо важливих для спільної справи вказівок будьте максимально прямі і посередні. Простіше кажучи, не залишайте можливості двозначного трактування вашої думки.

Скорпіон

Жовтень 2020 року відбудеться для Скорпіонів в напрузі по всіх фронтах, що зовсім непогано для імпульсивних представників цього знака.

Цей період зажадає від вас повної залученості в робочий процес. Але не йдіть в це з головою, зумійте знайти час і для коханої людини, він цього потребує. Це непоганий момент для того, щоб висловити свої претензії начальству - вас почують, висновки зроблять. У підсумку все закінчиться миром - і вдома, і на роботі.

В кар'єрних сфері Скорпіонам в жовтні 2020 року слід діяти твердо, сміливо і без всяких зволікань. Не ставте на перше місце думку оточуючих. Тільки ви знаєте відповідь, як вам зараз потрібно вчинити.

Контролюйте свої емоції і не дозволяйте стороннім сунути ніс у ваші справи. Працюйте в повну силу, і результати не змусять себе чекати. Ви зараз перебуваєте на гребені популярності і навіть можете формувати громадську думку. Користуйтеся цією можливістю в професійній діяльності.

У жовтні 2020 року Скорпіони будуть досить щасливі в фінансових питаннях, якщо довіряться своєї інтуїції. Ви вмієте не тільки заробляти, але і утримувати гроші, незважаючи на свою тягу до розкоші, особливо в тому, що стосується одягу, прикрас, догляду за собою.

Стрілець

У жовтні 2020 року Стрільцям пощастить і в кар'єрі - вона йде вгору, і в грошах, які самі почнуть вас шукати.

Здається, весь цей рік ви йшли до важливих змін. Жовтень - найкращий час прийняти доленосне рішення. Зараз зірки підтримають вас, ризикуйте і вигравайте. Але ось з коханою людиною відносини складаються непросто. Йому не вистачає вашої уваги.

У сфері кар'єрної діяльності в жовтні 2020 року доля напевно подарує Стрільцям шанс проявити себе. Не пропустіть його. Нехай колеги і начальство переконаються в тому, що ви готові до несподіваних поворотів і в складних ситуаціях здатні приймати вірні рішення. Все, що ви будете робити в цьому місяці, піде вам на користь і ляже в основу вашої майбутньої кар'єри.

Цей період дається вам для розвитку різного роду відносин - ділових, любовних, дружніх. Більше слухайте, що говорите. Розвивайте в собі спостережливість - це допоможе уникнути багатьох помилок. Смиряйте свою буйну темперамент - не вимагайте від оточуючих того, чого вони не можуть вам дати, що не критикуйте чужі методи роботи. В іншому випадку ви можете нажити собі ворогів серед колег.

Козеріг

Те, що Козерогам потрібно в жовтні 2020 року - так це зміцнити команду, що б ви не вкладали в це поняття.

Наберете нових співробітників або налагодите зв'язку з родичами - все піде на благо. Змініть всі, що вас не влаштовує. Беручи рішення, керуйтеся міркуваннями здорового глузду. Трохи зусиль - і вам вдасться вийти на більш високий рівень. Це може бути вигідний контракт, нова посада, пропозиція руки і серця ... Або все відразу?

Відносини з колегами, які ви ретельно вибудовували, перетворяться в міцний союз. Разом ви звернете гори.

Жовтень 2020 роки для Козерогів - місяць конкретних дій: все, за що ви візьметеся, призведе до найкращого результату.

Займіть бойову стійку - від того, наскільки ви будете зібрані, залежить рішення обридлих питань.

Забудьте про емоції, дійте чітко і продумано.

Що стосується фінансового становища Козерогів в жовтні 2020 року, то грошові надходження вже не за горами, а куди ближче.

Водолій

У жовтні 2020 року Водоліям саме час подумати про додаткову освіту.

Пам'ятайте, люди вашого знака здатні вчитися в будь-якому віці. У жовтні ви можете експериментувати з іміджем, міняти роботу, переїжджати. Словом, усім радикальним змінам - зелене світло!

Якщо ви що-небудь зібралися змінити в житті, кращого часу і не придумаєш. Зірки на вашому боці.

Тільки поки тримайте все в таємниці від оточуючих. Сімейним Водоліям варто проявити чуйність і розуміння щодо молодших членів сім'ї.

Найкращий подарунок для них - вашу увагу, турбота і ласка.

Риби

Жовтень 2020 року обіцяє пройти для Риб без особливих катаклізмів, а й розслабитися нікому не дасть.

Вам доведеться лавірувати, приймати рішення і робити вибір. Багатьох чекають нестандартні ситуації, але зірки говорять, що їх можна перетворити на свою користь. Вас можуть розривати пристрасті і амбіції, але ви не схильні поки демонструвати це оточуючим. Не все гаразд і в стосунках з постійним партнером, хоча побачення можуть бути досить успішними. Якщо ви збираєтеся міняти роботу, краще зробити це в першій половині місяця.

У жовтні 2020 року в сфері кар'єри у Риб неприємності цілком можливі.

Але не варто заздалегідь налаштовуватися на песимістичний лад. Вам вистачить сил і мудрості, щоб приймати правильні рішення. У цьому місяці ви дуже працездатні, а працювати необхідно так, як ніби попереду вас чекає неминучий успіх.