Пастор Ніколь Мітчелл із США, одна з перших жінок у цій ролі в євангелістській церкві Woodland Hills, відвідавши виставу ЛГБТ-театру, вирішила стати стриптизеркою.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: американське видання New York Post.

"Мене вчили, що жінкам не дозволяють бути лідерами, і що жінкам місце на кухні і з дітьми", - говорить 36-річна Мітчелл. При цьому вона завжди любила виступати перед публікою, через це і стала пастором.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Попри строге баптистське виховання, справжня особистість Мітчелл розкрилася, коли вона в кінці 2016 року відвідала виставу театру, орієнтованого на ЛГБТ, і зрозуміла, що є бісексуалом. Мітчелл залишила церкву і відкрила акаунт OnlyFans, де вона публікує відверті фото і відео в обмін на гроші.

Мітчелл розлучилася з чоловіком, з яким у шлюбі народилося троє дітей. За словами Ніколь, у неї досить непогані замовлення і доходи.

Стриптизерка говорить, що її нове заняття - це робота мрії.

"Я щасливіша, ніж будь-коли", - стверджує порідіння

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Стриптизерка зі Львова увірвалася в шоу "Від пацанки до панянки" і пообіцяла "показати гарячі штучки".

Як повідомляв портал Знай.ua, Стриптизерка поставила шах сімейці Байденів: конкурент Трампа потрапив у новий корупційний скандал.

Також Знай.ua писав, що Екс-стриптизерка не взяла мільйон доларів від гравця НБА