На місцевих виборах в румунському місті Девеселу жителі вирішили повторно переобрати на посаду свого мера. І це незважаючи на те, що іон Аліман за десять днів до самого голосування помер від коронавірусу. Про це повідомляє румунське видання "Радіо Свобода".

Читайте Знай в Google News!

57-річний Аліман висувався вже на третій свій термін від Соціал-демократичної партії як мер Девеселу, населення якого становить близько 3 тисяч осіб. Однак ще на початку вересня він захворів коронавірусом і 17 вересня помер у лікарні Бухареста.

На місцевих виборах у Іона Алімана було два живих суперника. Але місцеві жителі все одно підтримали померлого градоначальника. З 1600 голосів, за нього віддали 1020. Виборці згодом відвідали могилу мера після переконливої перемоги, щоб привітати і вшанувати його пам'ять.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вибору міського голови тепер необхідно провести повторно. До цього моменту обов'язки виконуватиме заступник мера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві Китайський вірус підкосив 30 дітей, друга хвиля б'є по найменших. Таким чином, повідомляється, що число хворих коронавірусною інфекцією лише продовжує зростати. Всього за минулу добу, 27 вересня, заразилося 328 осіб.

Як повідомляв "Знай.ua", головні новини за 28 вересня: нова версія трагедії в Чугуєві, оновлення карантину, і відмова від гривні.

Знай.ua писав, соратниця Бандери з Прикарпаття відсвяткувала 99-річчя-пройшла крізь пекло катів Сталіна заради України.