Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що після завершення терміну повноважень Олександра Лукашенка як президента Білорусі офіційно з боку України його планують називати по імені, не вказуючи посади. Про це повідомило видання "Європейська правда".

Читайте Знай в Google News!

МЗС раніше заявило, що таємна "інавгурація" Лукашенка не означає його визнання легітимним президентом, тому журналісти запитали, чи буде Україна називати його, після завершення терміну останньої каденції 5 листопада, "незаконно обраним", "нелегітимним" і т. п.

Дмитро Кулеба заявив, що подібні формулювання є прекрасними для соціальної мережі Facebook і медіа, офіційна позиція — Олександр Лукашенко. 23 вересня пройшла таємна церемонія інавгурації Олександра Лукашенка. Після цього Білоруська опозиція закликала до безстрокової акції протесту Лукашенка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Країни Європейського Союзу не визнають його легітимним президентом, також як і Сполучені Штати Америки і Канада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молода беларуска відкрили світу страшну правду про кривавий режим Лукашенка:"ми несли квіти, а вони - стріляли".

Як повідомляв "Знай.иа", Україна відповіла Лукашенко за" таємну " інавгурацію і тривожні наслідки: "вибір зроблено...". Своєю таємницею інавгурацією Олександр Лукашенко фактично підтвердив, що він вибирає Російську Федерацію і цементування тоталітарного режиму

Знай.иа писав, Facebook почне банити за фейкові новини під час виборів.