У четвер, 1 жовтня, в Україні оновили кольори карантинних зон залежно від ситуації з поширенням коронавірусу. Так, найжорсткіші карантинні обмеження очікуються в Тернополі та Києві, оскільки ці міста потрапили в "червону зону". Вже з понеділка, 5 жовтня, тут буде заборонена робота громадського транспорту, ТРЦ, ресторанів (крім їжі на винос), хостелів, спортзалів та інших закладів.

Читайте Знай в Google News!

Більшість регіонів країни опинилися в "помаранчевій зоні". А саме – Вінниця, Луцьк, Дніпро, Ужгород, Івано-Франківськ, Львів, Миколаїв, Полтава, Суми, Харків, Хмельницький, Чернівці та частина регіонів Волинської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей. У цих населених пунктах буде обмежена робота ТРЦ, кафе і ресторанів в нічний час, також під забороною будуть масові заходи.

Карантинні зони, інфографіка
Карантинні зони, інфографіка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, Тернопіль закрили наглухо - "зона" без ресторанів, транспорту та розваг.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Чернівцях одужала лікарка, яка двічі "підчепила" китайський вірус.

Також портал "Знай.ua" писав, що хмельничани вийшли з червоної зони, але радіти рано.