Народний депутат України від Партії Слуга народу заступник співголови групи з міжпарламентських зв'язків з Азербайджанською Республікою Людмила Марченко заявила, що Україна готова надати військову допомогу Азербайджану.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона сказала в ефірі каналу "Україна 24", коментуючи військове загострення в Нагірному Карабасі між Вірменією та Азербайджаном.

"наскільки я знаю, ми вже надаємо допомогу і в правовому полі, і в ресурсному полі, йдеться і про гуманітарну допомогу. Сьогодні розглядається питання складання списку, що саме потрібно. Україна готова сьогодні на різних майданчиках підтримувати Азербайджан. Це і військова підтримка, і гуманітарна — всім тим, що потрібно буде в майбутньому. Це військова ситуація", - сказала Марченко.

Марченко також відповіла на питання, чи готова Україна представити саме військову підтримку країні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"я впевнена, якщо питання постане так гостро, то Україна не пройде повз", - стверджує вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, що насправді відбувається в Нагірному Карабасі між Азербайджаном і Вірменією.

Як повідомляв Знай. ua, протистояння Азербайджану і Вірменії в Нагірному Карабасі, Чичеріна потрапила під обстріл.

Також Знай. ua писав, що протистояння Азербайджану і Вірменії за Нагірний Карабах, воєнний стан, Знищена техніка і людські втрати, ексклюзивні дані.