Міністерство цифрової трансформації України та американська корпорація Microsoft анонсували велику угоду. З'явилася інформація, що в Україні почне роботу програма Azure Expansion Program. Даний проєкт включає розвиток хмарних сервісів Azure на суму понад 500 мільйонів доларів США.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Мінцифр.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Міністерство цифрової трансформації України та Microsoft Україна почали співпрацювати в рамках програми цифрової трансформації та використання Microsoft Azure. Мета проєкту - створення хмарної інфраструктури в Україні, що дасть можливість залучити сучасні рішення для автоматизації робочих місць службовців державних установ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Відповідний Меморандум було підписано Міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим і директором Microsoft в Україні Яном Петером де Йонгом. Програма цифрової трансформації дозволить впровадити інновації на базі хмарних технологій для різних державних структур, державних підприємств та уряду України.

В рамках цієї програми Microsoft і Мінцифри будуть разом запускати ряд ініціатив, що передбачають високозахищену хмарну платформу, включаючи інновації, вигідну вартість послуг, реалізацію стратегії захисту даних і створення нових робочих місць. Також Мінцифри і Microsoft співпрацюватимуть для підвищення кваліфікації своїх працівників шляхом їх сертифікованого навчання під егідою Мінцифри.

Для реалізації ініціативи цифрової трансформації для державного сектора і комерційних підприємств, Microsoft збирається надати технологічну підтримку, яка допоможе продемонструвати можливості використання Azure Cloud.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, нова функція Windows 10 допоможе зберегти ваші фото і особисті файли.

Як повідомляв Знай.uа, Microsoft представила ноутбук Surface Laptop Go за ціною дешевого iPhone.

Знай.uа писав, влада США хоче засудити Google на мільярди доларів, яких порушень припустився пошуковик.