Ванга залишається зі світом навіть після смерті провидиці: вона передбачила те, що президент Америки захворіє на коронавірус. Звісно, стара болгарська жінка не знала про існування коронавірусу, а тому назвала хворобу просто “загадковою”. Разом із тим, не це найстрашніша частина її пророцтва для Трампа: за її словами, він має оглухнути і отримати пухлину мозку.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: британський таблоїд The Mirror.

Ванга - легендарна жінка для Болгарії, чиї слова влада цінувала і аналізувала дуже уважно. Так, вважається, що вона передбачила Брекзит, падіння башт-близнюків у Нью-Йорку та інші світові катаклізми.

Ванга, фото з вільних джерел
Ванга, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Сама жінка народилася на теперішній території Македонії, яка тоді підпорядковувалася Османській імперії. Все життя прожила в селі на перетині трьох кордонів: грецького, македонського та болгарського. Саме тому Ванга відома також як “Балканський Нострадамус”. Коли Ванга була маленькою, вона потрапила у пиловий шторм, через який втратила зір. Саме з того моменту починається історія Ванги-провидиці. Окрім глобальних передбачень, Ванга займалася прийомом звичайних людей, яким давала поради щодо лікування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп "помилував" TikTok в США — "Я благословив".

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп шокував світ заявою про Шварценеггера: "Він помер..."