У числі знеструмлених – Зайцеве, Жованка та Піски, що розташовані у «сірій» зоні розмежування. Наразі світло повернули усім жителям, постраждалим через негоду. Про це розповіли в прес-службі ДТЕК Донецькі електромережі.

За інформацією прес-служби ДТЕК Донецькі електромережі, від дводенної зливи і штормового вітру найбільше постраждали Бахмутський, Костянтинівський, Торецький і Лиманський райони.

«За час негоди ми повернули світло жителям 44 населенихпунктів, відновили роботу понад 400 трансформаторних підстанцій та розподільчих пунктів, понад 40 ліній електропередач. У першу чергу фахівці енергокомпаніїусували обриви проводів через повалені дерева, які представляли найбільшу загрозу. Після чого відновлювали роботу повітряних ліній, – повідомив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов. - Ми доклали максимум зусиль, щоб у найкоротші терміни відновити пошкоджені лінії і повернути світло до домівок усіх постраждалих від негоди жителів».

В компанії заявили, що до відновлення 3-х населенихпунктів, розташованих у «сірій» зоні, приступили у суботу, після отримання усіх необхідних додаткових узгоджень.

Разом з тим, в енергокомпанії нагадали про необхідність дотримання правил електробезпеки:

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

• при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;

• не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;