Про це свідчать дані опитування, яке провела соціологічна платформа «Градус»: експерти платформи опитали більше тисячі осіб з великих українських міст.

Українці впевнені: якщо реформу держмонополіста не провести якомога швидше, не уникнути аварійно-небезпечних ситуацій на залізниці (в цьому впевнені 51% опитаних) і істотних негативних наслідків для населення (50%).

Основні зміни, яких чекають українці від реформи-поліпшення умов перебування в дорозі (75% опитаних), оновлення залізничного рухомого складу (71%) і подолання корупції в Укрзалізниці (68%).

Також серед реформ, яких дуже чекають українці-підвищення рівня безпеки пасажирів (63%) і якості послуг, що надаються в дорозі (59%).

Раніше економічний експерт Борис Кушнірук зазначав, що проведення реформи «Укрзалізниці» сприятиме підвищенню ефективності залізничних перевезень. А народний депутат України, член Комітету ВР з питань транспорту та інфраструктури Костянтин Бондарєв вважає, що реформа «Укрзалізниці» давно назріла і ключове завдання при її проведенні - подолати корупцію в галузі.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще